Пирсинг

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
epten go sakam pirsingot i imam samo na use ama sakam i na nosot i na stomakot no tatkomi ne mi dozvoluva(stetno bilo,ova bilo.ona bilo-stari luge toa ti e) no letovo imam namera da stavam na nosot pa si mislam deka nema da me zabelezi :pipi:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
imam 4 drugarki so pirsovi po usi i nosevi, i me ubeduvaa i mene, ali nema sansi!!! mnogu poveke sakam tetovazi, imav tri ali...ne sakam da se sekavam na tie denovi..tolku :)

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Mn sakam pirs na stomakot ama ne me ostava mama :):):blabla::icon_lol: ne e fer:( ama to e..inaku mrazam pirs na vega na nos i use ajde de ama na vega ne mozam da podnesam.

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
ja imav na vega na nos sam si gi stavav malce me bolese ama prebolev

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Obozavam pirsovi. Sakam da si staam na stomak, na vega i na jazik. Ali ne me pusta tatko mi :( Mi rece za 2 godini ke me pustel da si staam na stomak, ali na drugi mesta ne zatoa sto mu izgledalo odvratno. E mene bas naprotiv bas super mi izgleda. Se nadevam deka ke si staam eden den....Eden den......

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
na vegja se pirsav kaj moj drugar PSIHO od kisela voda...a na stomak kaj Igor TATOO...da vi kazma naj iskreno stomakot mi gnoese 2 meseca a vegjata ne mi se ni zacrveni taka da nema veze koj te pirsal dali e so iskustvo bla bla..baska igor me ispirsa malce na krivo i koa otidov da go prasam zaso mi e vakov on mene ladnokrvno me prasa DEVOJKO KOJ GLUPAK TE PIRSAL???sacuj boze

5PY_14

чатал
Член од
22 мај 2006
Мислења
118
Поени од реакции
0
mislite deka ste haTce ako imate pirs na................xaxa me terate da se smeeam ko cel SVET!!!

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
BabyGirl^^^ напиша:
na vegja se pirsav kaj moj drugar PSIHO od kisela voda...a na stomak kaj Igor TATOO...da vi kazma naj iskreno stomakot mi gnoese 2 meseca a vegjata ne mi se ni zacrveni taka da nema veze koj te pirsal dali e so iskustvo bla bla..baska igor me ispirsa malce na krivo i koa otidov da go prasam zaso mi e vakov on mene ladnokrvno me prasa DEVOJKO KOJ GLUPAK TE PIRSAL???sacuj boze
12239666

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
BabyGirl^^^ напиша:
Што убаво си го разбрала типов а и така треба нели.Но сепак мислам дека има врска кој те пирса не поради тоа дали ке гнои или не или нема да е воопшто зцрвенето туку поради фактот дека болестите се пренесуваат преку игла а не преку инфекција а за инфекција можеби и ти ке си крива некогаш нели:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
јас кога се пирсав на јазик ме пирсаше еден другар и ич не беше професионално него напротив болно. за да ви ја доловам болката ќе ви кажам само дека ме пирсаше со игла за плетење во зима мадвор на отворено. е сега муабетот е без разлика што ме болеше ич не се кајам што му ја дадов довербата , немаше никакви компликации и све супер заврши

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Flik напиша:
јас кога се пирсав на јазик ме пирсаше еден другар и ич не беше професионално него напротив болно. за да ви ја доловам болката ќе ви кажам само дека ме пирсаше со игла за плетење во зима мадвор на отворено. е сега муабетот е без разлика што ме болеше ич не се кајам што му ја дадов довербата , немаше никакви компликации и све супер заврши
si imal OOOOOOOOOOGROMNA SREKA!!!:poss:

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
ja imav pirs na brada i na jazik...na brada sama se pirsav i posle cela usta mi bese ..ko na crnec..posle se mackav so neso..i sea sum ok..ma da gi izvadiv..zaso mi sk*rcija ...:P...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
E JA IMAM NA POISE MESTA I SITE MI SE OK!!! :poss: :poss:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
I ja sakam pirs ama ne mi davav doma:( daj neka kaze nekoj boli li ako stavljam na vegu ili nos

Kajgana Shop

На врв Bottom