CIM E RSKAVICa tesko i da ti projde, ja imam poise od godina:nerv:ThA-BiTcH напиша:Добро да те прашам...
ваљда се сеќаваш коа ме пираше горе на увото рскавицата...
епа кажи ми зашто не престана да ми гнои и не се изгуби црвенилото ?
CIM E RSKAVICa tesko i da ti projde, ja imam poise od godina:nerv:ThA-BiTcH напиша:Добро да те прашам...
ваљда се сеќаваш коа ме пираше горе на увото рскавицата...
епа кажи ми зашто не престана да ми гнои и не се изгуби црвенилото ?
BusHav напиша:Abe dobra rabota e toa pirsingot.jas se mislam da si stavam na vegja cisto onaka da vidam kako ke mi stoi,ama nekako mnogu pari mi se glea toa.
Ednostavno...ke bides so pirs na jazik~ThE_VaMpIrE~ напиша:Sakam da si stavam pirs na jazik...aj kazete mi kako e?
seksi u sekoj slucaj~ThE_VaMpIrE~ напиша:Luge sto mislite za pirs na jazik??? In ili aut...zdravo?
Kazete mi gi vasite mislenja navistina mi treba![]()
srcka toa veke ne vo moda ja na jazik se pirsav pred 5 god.,a sega ima sekoj 2,ne e toa toa! a dali boli..ne a ke ti se oformi dupka ja ne go nosam edna god.ali znaes kolkava dupka imam na jazikot? samo pazi kaj kogo ke odis da ne ti povredi nesto..sepak osetliv del e...ali sepak moj sovet Ne se pirsaj be! osven ako imas nekoja golema zelba~ThE_VaMpIrE~ напиша:da znam ali dali ke me boli i kolku treba da go nosam za da mi se oformi dupkata?
:blabla:girl_85 напиша:Kaj nas mislam deka stvarno ne e bezbedno da napravis takvo nesto...amo so znam,mozda da ima nekoe profesionalno studio.