Сум заинтересиран, само кажи ми прво, на кое место, се плаќа ли, период кога работи тоа место и сл.Последната година почнав често да играм Пинг Понг. Сега летото малку го запоставив.. поради жешкото време и потењето а и се послабата заинтересираност од партнер - противник. Скоро имаше период кога нон стоп мислев на пинг понг па почнав да гледам и филмови како
Balls of Fury и Ping Pong Playa Ако има некој заинтересиран од Струмица може да ми пише па може да се договориме
Спортска Сала Парк Се плаќа 50 ден од човек на саат. Слободно место има речиси во секое време, нема гужва, имам тел. број од човекот шо е задужан за таа работа и ка сакам да одам му се јавувам, му кажувам кое време ми одговара да играам, и он ме планира.... Јас имам одано повеќе од 10тина пати последната год.Сум заинтересиран, само кажи ми прво, на кое место, се плаќа ли, период кога работи тоа место и сл.
Ти мојш да најш комплет и за 100 денари, и за 500 евра. Па сега ти види...Колку чинат комплет рекети + топче за пинг понг?