- Член од
- 10 јуни 2007
- Мислења
- 322
- Поени од реакции
- 156
Само едно нешто ќе пишам, Рамбо Амадеус, на тие што присуствуваа вчера им е јасно...
Ок. Се здркав. Беа два различни штандови едниот имаше Жи-Ва продаваа гирици такви ствари другиот пишуваше Жито Вардар и продаваа стекови, плескавици такви ствари. На крај памет не ми текна дека се истите... -.-Жи - Ва = Жито Вардар Си јадел од истата плескавица, еднаш ти била ОК другпат не. Се дешава.
ДЈите на Полукс и Баланс ако се анонимни тогаш не знам шо ќе кажеш за Скелетфор. Иначе ја бев и петокот и саботата по саат време и ќе ти кажам дека впечатокот што ми го оставија е ептен лош. Толку лошо преклапање на бас-линија сум чул само од ДЈ Бизи (момакот што беше пред УМЕК у Колосеум).Епа јас бев петокот од 12 ипол до 3.15 и цело време си фураа tech-progressive без очајни обиди за прелаз (топ си беа прелазите), покачување bass во вистински момент итн итн. Со еден збор супер миксаа. Вчера исто така беше супер. Имаа 2 лаптопа така да грешки во прелаз немаше. Не знам ти што повеќе очекуваш од стејџ со релативно анонимни диџеи
Фала на исправката. Не се ни потрудив да го напишам правилно пошо знаев дека сите ќе сфатат.прво не се анонимни.. второ flanger a не frengl, трето за фленџерот и басот се слагам дека го тупеше дечкото нешо глумеше ко да врти техно у старите 90ти али тоа е тоа.. секој со свој стил си пушта музика
Не е работата од слушање да одлучуваш,но јас ќе речам убаво беше освен цените.Не бев оваа година, како што се ближеше почетокот на Пиволендот, така и мојата желба да одам се намалуваше. Ич, ама ич желба немав да одам, а башка и ко шо ми збореа, не ни било нешто посебно.
Ондак зошто пиеше македонски пива? За 100 денари имаше странски пива што нашиве никад нема да ги стигнат во вкус, и тоа 0.5 л.Секоја чашка пиво ми беше се погорка и погорка. Најверојатно поради мојот револт кон цените... Скопско 70 ден... бре бре бре
Па кој рече дека пиев Скопско?! Не пиев Скопско само бев изреволтиран од неговата цена. Пиев Стела, Бекс, Пауланер и Лашко. Па и Стела лани беше 70 а сега 100. Лани јас не мрдав од Стела штандот... ама сега не беше така.Ондак зошто пиеше македонски пива? За 100 денари имаше странски пива што нашиве никад нема да ги стигнат во вкус, и тоа 0.5 л.
Имаше. На Скопско штандот што е горе кај Играчницата за возрасни (или како и да се викаше тој дел) го намалија точеното на 50 денари (нели беше 70 цело време). Али саат време пред да заврши Пиволендот.:icon_exclИначе, може некој што бил вчера да каже дали имаше нешто намалување на пивата?
Толку беше добра организацијата, што сигурно некој броел. Никој не може да каже колкава беше посетеноста, но очекувај да лупнат некоја луда бројка.Некои да не дојдовте до информација колкава била посетеноста...бројчано???