Горе кај игротека за возрасни се. Во еден од штандовите таму. Средата ми беше ТоБ ден, си чкрапав на меин стејџ. Четвртокот кратко, ама слатко, со другар ми Аце на КУД Идијоти. Вчера... можеби требаше со други чуѓе да отидам, со стари рокери, не со дечишта што коа ќе се напијат дрват за политика. Од пукање бедови у врска со спомнатото и со расипувањето на објективот го пропуштив Славе :cry:За разлика од лани мислам дека овие забегаа со цените сепак добро си поминав иако верувам дека можеше да биде боље.Иначе го свртев цело кале и нигде не видов Carlsberg и Tuborg.Кај ги продаваат (од прилика)за да знам вечер кај да барам
Жи - Ва = Жито Вардар Си јадел од истата плескавица, еднаш ти била ОК другпат не. Се дешава.Од Жи-Ва еднаш јадев плескавица на Охридскиот пиво фест и од тогаш веќе не. Тоа е јајце, не плескавица. Вчера земав од Жито Вардар мислам беше убаво излезе.
За цена на пива да не коментирам. Една флаша Горско од 2 литра ни ја наплатија 250 денари, што во трафика е 89 денари. Финтата е на пиволенд/пивофест да бидат поевтини пивата, а не поскапи од обично.
Поради здравствени причини денес дремам дома! Судбина!
Чекам некој на долго и на широко да ми раскаже што пропуштам
хехе, ако ти е. И ја исто како тебе... ако ми е и мене.Поради здравствени причини денес дремам дома! Судбина!
Чекам некој на долго и на широко да ми раскаже што пропуштам