Пиволенд 2010 @ Тврдина Кале - 15-19.09.2010

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Вчера беше празно во однос на средата.Вчера од кај иготеката до влезот кај Лашко отидов за 2 мин.Во средата не ти бегаа 15 минути.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За разлика од лани мислам дека овие забегаа со цените сепак добро си поминав иако верувам дека можеше да биде боље.Иначе го свртев цело кале и нигде не видов Carlsberg и Tuborg.Кај ги продаваат (од прилика)за да знам вечер кај да барам:pipi:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Со еден збор КАТАСТРОФА!
Организација нула. Поставиле тоа штандовите за пива и чекаат од овие 5 дена да станат милијардери? Цената на пиво е како за у дискотека. Ја разбирам дека треба пари да напраат, ама до толку да се глупи да идат на висока цена и да заработат многу помалку отколку да стават пониска цена на пиво, па секој да може да отиде и да купи пиво :tapp:
Скарата од Жи-Ва крш. Лебот од пред месец дена (замрзнат изглеа им бил) па можеш да го искористиш како ладно оружје, а плескавицата со лупа да ја бараш.:nesvest:

J

JOEY JORDISON

Гостин
Вчера бев само за Formless Terror Кинат Момците Крвта Нивна

Со Басот на Средина :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
За разлика од лани мислам дека овие забегаа со цените сепак добро си поминав иако верувам дека можеше да биде боље.Иначе го свртев цело кале и нигде не видов Carlsberg и Tuborg.Кај ги продаваат (од прилика)за да знам вечер кај да барам:pipi:
Горе кај игротека за возрасни се. Во еден од штандовите таму. Средата ми беше ТоБ ден, си чкрапав на меин стејџ. Четвртокот кратко, ама слатко, со другар ми Аце на КУД Идијоти. Вчера... можеби требаше со други чуѓе да отидам, со стари рокери, не со дечишта што коа ќе се напијат дрват за политика. Од пукање бедови у врска со спомнатото и со расипувањето на објективот го пропуштив Славе :cry:

И мислам дека догодина треба да се наплаќа карта, или на друг начин да се направи некако да се редуцира гужвата. Можеби уште поскапо пиво ќе биде ОК.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Вечер да го испочитуваме Рамбо, он е од калибарот на Мегаѕвезди како Гоце...се гледаме.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Од Жи-Ва еднаш јадев плескавица на Охридскиот пиво фест и од тогаш веќе не. Тоа е јајце, не плескавица. Вчера земав од Жито Вардар мислам беше убаво излезе.

За цена на пива да не коментирам. Една флаша Горско од 2 литра ни ја наплатија 250 денари, што во трафика е 89 денари. Финтата е на пиволенд/пивофест да бидат поевтини пивата, а не поскапи од обично.
Жи - Ва = Жито Вардар :) Си јадел од истата плескавица, еднаш ти била ОК другпат не. Се дешава. :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Поради здравствени причини денес дремам дома! :toe: Судбина!
Чекам некој на долго и на широко да ми раскаже што пропуштам :(

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123

Кратко и убијатчно , вечерва беше гужва али 50% од тоа на отварање. Пивото иста цена , музичките настапи нажалост не бев у можност да ги проследам пошо се удварав али следев еден на јекавица што збореше ко глас од даљина. Имаше некоја рчка " на кој му е поголем" горе на ридот али ништо не бидна. Редарите одржаваа ред и мир ( Глумеа цајкани срам да им е) Народ ко и обично 50% малолентници кои сакаат да бидат видени. Од пијалок јас лично пиев Јелен пошо ми е у душа али испив и пар рунди Гинис чисто ради љубопитност. За скарата не пробав пошо иам ужасно искуство со скара на вакви настани. Освен гужва и среќавање со познаници што не си ги видела повеќе години не си пропуштила ништо.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
И никад нема да прежалам шо го утнав Рамбо (сеа па ко зна кад) ради дечурланата и нивната Света Субота. Мамата.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
хехе, ако ти е. И ја исто како тебе... ако ми е и мене.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Трубачите беа добри таму на крајната бина. И на крај диџеј-от направи добра атмосфера со што и имаше гужва.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
RAMBO RULZ! Толку.

Кошин dj's ги фатив малце онака и тоа од горни ќош успич и то :pos:

Битно РАМБО е РАМБО.

Kajgana Shop

На врв Bottom