Пиволенд 2010 @ Тврдина Кале - 15-19.09.2010

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Гужва шмужва , земи пијан дебелко пред тебе и гурај го. Фала му на Бога што имаше Јелен пиво , ко протурено буре бев.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.994
Гужва шмужва , земи пијан дебелко пред тебе и гурај го.
Древната тајна за раат душа на сите масовни собири. Не требаше да ја споделиш кога веќе ја знаеш.... :icon_lol:

Циганска работа направија си цените... многу циганска. Ова не им требаше стварно. Кога веќе видов дека Скопското е точено со цела пења е седум банки, а Бексот лименка осум(чиј сум особен фан) писнав на Бексот фала богу.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Гоце Анраудов синоќа сломи, најбољи...

...а цените на пивата за разлика од лани скокнале за 20-30 денара. :)

Вчера ко за прв ден имаше ептен гужва. :)

--- надополнето ---

ЅВЕРОТ! :cuc:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
а лашкото црно 100
мислам дека беше лашко темно 70-барем толку ми го наплатија мене!!!!!!!
Да знаеме што пари да зееме, не?
една дневница

комотно можеш да си донесеш пива од дома во ранец ако ти е прескапо
..ооооооо извини буџетаријо,дај просветли не со споредбите колку е пиво на други пивофести надвор од Македонија...............и да верувај дека ќе има голем дел од младите кои ќе си КУПУВААТ ПИВА ОД ПРОДАВНИЦА...................

педерски(се извинувам) потег направија СКОПСКО...........лани 0,5 беше 50 ден,оваа година 0,4-70 ден:kesa:..........поради изборот на пива,100% ќе го бојкотирам Скопското(иако најубаво ми е).......
а да и тоа НЕСМАСНАТА РАЈА која седи позади штандовите,нека ЗЕМАТ КУРС ПО ТОЧЕЊЕ НА ПИВО.........

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
gone87 тоа го реков, не си ме сфатил. Ќе видат луѓето дека се заебаваш со нив првиот ден со некои нереални цени па нема да ти купуваат пиво и ќе се снајдат, тоа го реков. Јас искрено немам намера да купувам од нашиве пива. Кај што се скапи па и со оние досадните бонови плус...

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
gone87 тоа го реков, не си ме сфатил. Ќе видат луѓето дека се заебаваш со нив првиот ден со некои нереални цени па нема да ти купуваат пиво и ќе се снајдат, тоа го реков. Јас искрено немам намера да купувам од нашиве пива. Кај што се скапи па и со оние досадните бонови плус...
касно укапирав :smir:
како и да е СРАМОТА ЗА СКОПСКО(а богами и за другите пива).......наместо на пивофест да имаш промотивна цена,тие не ребраат во здрав мозок.....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Јас мислам дека после Гоце излишно е да се присуствува на пиво лендов :icon_lol: отидов вчера, пробав што ми беше ќејф и доста е.
Од аспект на организација, може и подобро но ние во Македонија не се стремиме кон перфекција, туку се водиме по паролата "ај батали, никој нема да примети".
Луѓето не ги коментирам, секој во својот филм ;)
Во случај да ме пукне носталгија по гролш, баварија или пан, се враќам на кале...па тоа би било да не должиме многу.

Само една огромна замерка..."ЗВУКОТ" на сцената кај пивницата е срамота.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
мислам дека беше лашко темно 70-барем толку ми го наплатија мене!!!!!!!
Малото беше 70, големото 100 :)

Искрено, сте отишле на пивофест да пиете Горско? И 50 денари? Ар ју факинг кидинг ми?

Горско, Каменица, Даб, Крали, Скопско(иако ми е едно од поубавите пива) ги одбегнувам на пивофест.

И дај кажете некое добро пиво т.е. кај се штандовите на овие што ги спомнувате како подобри(освен српскиве)

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Малото беше 70, големото 100 :)

Искрено, сте отишле на пивофест да пиете Горско? И 50 денари? Ар ју факинг кидинг ми?

Горско, Каменица, Даб, Крали, Скопско(иако ми е едно од поубавите пива) ги одбегнувам на пивофест.

И дај кажете некое добро пиво т.е. кај се штандовите на овие што ги спомнувате како подобри(освен српскиве)
Шанкот наспроти форнети

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638
Златен Туборг за 80 и фурај цела вечер :D Као и верувам сите иам да замерам само на цените, поскапени од минатата година,затоа вчера морав да чувам пари за во петок/сабота.Скарата - плескавица 100 денари! :O

Луѓе фул, атмосфера одлична, гоце партали, свака част :D

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дали видовте вчера Ефес?Ја нигде не го најдов....

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Сакам цел живот да сум на свирка на Суперхикс. Прекрасно, прекрасно.
Да ме искапија со пиво и сабајле одвај станав од кревет од болки, ама вредешее :vozbud:

Лашко не си пробав, ама се надевам недела и то :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom