Мислам дека воа со цената на пивото го прават само првите два три дена....после ќе се намали...па неможам ја од Велес со 100 евра да одам :kesa:
Последната вечер е секогаш најдобра... СВЕ НА ТОЧЕЊЕ МОРА ДА СЕ ПРОДАДЕ!
На пола вечер идат попусти 3 за 2, за да заврши со 3 за 1... :wink:
Туку срамота за лошата организација, озвучувањето повторно лошо а тие на миксетите се штимаат на самиот настап наместо предходно. Идиотите на Вања Лазарова и пуштија реклами уште додека беше на бина додека публиката и бараше бис. (не дека можеше старичката да издржи макар и уште една песна на бина) Крештење и изобличен звук на почетокот на настапот, Вања ја средија малку по првите 10мин ама гитарата цело време беше за никаде.
Пофалби за Вања што на оваа возраст уште има желба да не почести со својот талент. Настапот беше супер ама озвучувањето го уништи впечатокот.
Добар избор на пива!
Не ги разбирам мнозинството што пијат (прескапи за приликава) домашни пива кога за малку повеќе пари има многу поквалитетни опции.
Почнав со Kilkenny и Guinness, после кои следното пиво, темно Лашко, ми изгледаше невкусно а инаку често го пијам и ми се допаѓа во други прилики.
Најпријатно изненадување: Точат
Paulaner на штандот на ирскиот паб. Уште кога видов дека имаат и
Weissbier па уште и на точење! Неколку години го немав пиено, омилено пиво ми е.
Абе не ме тргнаа од тој штанд одтогаш. 4-5 чаши потоа
(и одприлика уште толку посети на стандардно ужасно изгнасените пластични тоалети) Гоце Арнаудов ме убеди дека е време за одење дома.
Chimay и Grolsch ќе мора почекаат до утревечер.
Се на се вреди да се оди на фестивалов... ако ништо друго тогаш за егзотичните пива што ретко се гледаат кај нас.