СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
Гужва шмужва , земи пијан дебелко пред тебе и гурај го. Фала му на Бога што имаше Јелен пиво , ко протурено буре бев.
Древната тајна за раат душа на сите масовни собири. Не требаше да ја споделиш кога веќе ја знаеш....Гужва шмужва , земи пијан дебелко пред тебе и гурај го.
мислам дека беше лашко темно 70-барем толку ми го наплатија мене!!!!!!!а лашкото црно 100
една дневницаДа знаеме што пари да зееме, не?
..ооооооо извини буџетаријо,дај просветли не со споредбите колку е пиво на други пивофести надвор од Македонија...............и да верувај дека ќе има голем дел од младите кои ќе си КУПУВААТ ПИВА ОД ПРОДАВНИЦА...................комотно можеш да си донесеш пива од дома во ранец ако ти е прескапо
касно укапирав :smir:gone87 тоа го реков, не си ме сфатил. Ќе видат луѓето дека се заебаваш со нив првиот ден со некои нереални цени па нема да ти купуваат пиво и ќе се снајдат, тоа го реков. Јас искрено немам намера да купувам од нашиве пива. Кај што се скапи па и со оние досадните бонови плус...
Малото беше 70, големото 100мислам дека беше лашко темно 70-барем толку ми го наплатија мене!!!!!!!
.напротив мене големото ми го наплатија 70(темно лашко) од 0,5,додека за малото ми рекоа 50 ден 0,3...........како и да е мене лошо не ми паднаМалото беше 70, големото 100
Шанкот наспроти форнетиМалото беше 70, големото 100
Искрено, сте отишле на пивофест да пиете Горско? И 50 денари? Ар ју факинг кидинг ми?
Горско, Каменица, Даб, Крали, Скопско(иако ми е едно од поубавите пива) ги одбегнувам на пивофест.
И дај кажете некое добро пиво т.е. кај се штандовите на овие што ги спомнувате како подобри(освен српскиве)
...или Никшичко?Дали видовте вчера Ефес?Ја нигде не го најдов....