Пејсажи (исклучиво ваши дела)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948

коментари?
Поинтересно ќе било доколку на ливадата имало човек или некое животинче, иако и Кантарионот или жолтото ливадско цвеќе врши работа колку/толку. Сепак овде се работи за преференци. Па и можности доколку има нешто во близина ОК, ако не, да сме здрави и живи.

Паралија,Грција:
Прво искривена фотка, потоа не е запазено правилото на третини. И последно, можеби пофино би било бродот да биде малку покрупен во композицијата. Затоа кога се прават некои фотографии треба да се штракнат повеќе различни фотографии.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166

За горниве две, знам дека е малку утнат фокусот, не мора да коментирате околу тоа, ама ако имате други коментари/совети, слободно:).

Инаку сите слики се сликани во Охрид, а детето не ми позираше туку јас тајно го манијачев и го сликав:icon_lol:.Чекам критики!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
1. песок на плажа :) фино :)

2. убав пејзаж :)

3. добар момент, си можела од малку поназад да го фотнеш детево ил малку погоре. Вала му е сецната раката.

4. не ја разбирам потребата на луѓето да сликаат зајдисонца со облаци. Посебно доколку на фотографијата има само жолта, сина и кафеава боја. Требало да чекаш малку повеќе за да почнат да се појавуваат црвена, портокалова, виолетово во небото...

Во глобала ОК фотки. Темни... дури и потемни од оние што ги правев јас кога почнував со фотографија.

S

StormRage

Гостин

и ова е сликано Св. Наум (нешто ми имаше капнато на објективот изгледа зато се точките)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586

Со оглед на тоа што се сликани со телефон, затоа фалат детаљи. :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Еве од Големо езеро на Пелистер :vozbud:Убавини невидени .
повеќе фотки ќе има овие дена , и пишете ако ви се бендисва.:smir:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Eте панорама од големо езеро ама не ми е довршена уште :)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
поглед кон солунска глава од горна бабина дупka

Член од
22 јули 2009
Мислења
107
Поени од реакции
32
Фотографијава не е моја. долго време ми стои во компјутер па ја средив малку во Фотошоп и ја ставив овде. Се надевам дека не е проблем....

Врвот Кораб!

Kajgana Shop

На врв Bottom