Пешачат стечајци, пролетери и луѓе со уградени бајпаси.
Добро ситуираните се возат во скапи и бесни коли, лифтови и подвижни ленти. Ако ми е до пешачење ќе најмам некој бедник да пешачи место мене.
mnogu primitivno razmisluvanje mi e ovaПешачат стечајци, пролетери и луѓе со уградени бајпаси.
Добро ситуираните се возат во скапи и бесни коли, лифтови и подвижни ленти. Ако ми е до пешачење ќе најмам некој бедник да пешачи место мене.
Зависи од гледната точка... од каде гледаш на пешачењето.mnogu primitivno razmisluvanje mi e ova
Кажи, аEpten mi se dopagja i od koga zatopli ,skoeo sekoj den sum na kej ...uzivancija![]()
pa temate e pesacenjeto kako hobi vo forma na prosetka , a ne vo nekoj drug kontekst kade sto bi se sporeduvale staleziЗависи од гледната точка... од каде гледаш на пешачењето.
И јас да бев стечаец или пролетер ќе мислев дека е примитивно.
Се е прашање на пари, некој шета во италијански чевли некој во кинески копии на најки некој од хоби бери пари од СФРЈ и салфетки некој антички монети и пруски порцелан, некој од хоби бери репродукции на слики некој оригинали од Велсакез, Моне, Пикасо...pa temate e pesacenjeto kako hobi vo forma na prosetka , a ne vo nekoj drug kontekst kade sto bi se sporeduvale stalezi