E
elena.
Гостин
Редовно пешачам, ретко користам такси. Моето омилено хоби, хаха :icon_mrgr
- само не се гледа дали има “нокшир“ наместо седало
абе дечко ти си антички македонец требаше меч,штит и сариса да порачаш така да пешачиш 100 километри денот........Земав од тие стаповите, уште да погледнам техниката како иде на You Tube и тоа. Nordic Walking нешто.
LOL, сега си собирам опрена иначе порано секој ден од ЃП до Центар и назад. Да не зборам колку пати од кај бившата од Центар сум се враќал дома во ниедно време за да не плаќам ни такси ни автобус. Иначе немам друштво за ова, сега гледам нешто по Facebook да не се собираат, а сум испуштил еден евет вчера.абе дечко ти си антички македонец требаше меч,штит и сариса да порачаш така да пешачиш 100 километри денот........
шала на страна не ти требале ни стапови ни ништо,само волја,желба,услови(пожелно е во природа негде по ридчиња каде има шума и вода),добро друштво..........фати прилично жешко и не е баш за пешачење онака со ќеиф,инаку кога се подобри временските услови пешачам низ градскиот парк,преку тумбе кафе,па до месноста викана смолево каде некогаш постоело село,а сега има црква св.атанас каде има зеленило,клупи и одлична вода за пиење.
LOL, сега си собирам опрена иначе порано секој ден од ЃП до Центар и назад. Да не зборам колку пати од кај бившата од Центар сум се враќал дома во ниедно време за да не плаќам ни такси ни автобус. Иначе немам друштво за ова, сега гледам нешто по Facebook да не се собираат, а сум испуштил еден евет вчера.
Иначе оние челни лампи знае некој тоа каде има и шо пари се? P.S. Ако иде некој во Џамбоо нека провери за мене.![]()