и многу повеќе од тоаПешачењето е вид релакс,да го пуштиш умот на пасење....и баш си е ок.=)
Се сложувам со тебе.
одлично,само препорака не си играј со ладното,топла облека обавезно,па и ѕиври и ракавици по потребаСега мавнав по Кеј, ноќно, не дуваше ветар ич. Ладно, а јас слабо облечен и со стартки се надевам не сум се заебал. Ова беше проба за зимско пешачење секојдневно. Секој ден пешачев кога до Градски, кога до Александар Палас од Ѓорче 1. Сега скоро две недели бев у пауза дека помагав во растурање аута.
И да не заборавам, за назад тазе по една крофна и ѓеврек во Хром кога ќе имам некој денар во џеб, така и вечеров.И да не ве збунам зошто пробував дали ќе можам зимава да пешачам, обично сум тип кој не сака многу ладно ама минатата година у сред зима со другари пиво и смоки навечер надвор, шетање низ град и сега изгледа сум се навикнал. Како и да е, ќе спијам ко топ!
Така брат имав шалче и капче убаво. А ракавиците бидејќи зимските ми беа на перење си ги земав тие за точак и подобри се покажаа.одлично,само препорака не си играј со ладното,топла облека обавезно,па и ѕиври и ракавици по потреба![]()
Колку време ти е потребно за да испешачиш 30 км и како го распоредуваш?Стигнав до 30 км дневно брзо пешачење и 89 кила на вагата. Да бе, 16 за 55-6 дена.
Наутро 20 км брзо одење, сега веќе за 3 часа, 4 на почетокот.Колку време ти е потребно за да испешачиш 30 км и како го распоредуваш?