Пешачење...

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Па од 26.12.2008 до сеа иам поминато 690.15 километри.Така ми вика мобилниот:)

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Најдолго пешачење у животов ми било пред 3 години коа од кај мене до крстот пешки идев и тоа со една пауза по 15 мин.....али после за назад мислам дека господ го гледав...мислев дека секој момент ќе цркнам....а иначе сеа скоро иам идено пешки од тафталиџе до центар.....и не ми е тоа многу....напротив многу сакам да пешачам....

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Многу го обожавам пешачењето посебно на високите места....Некако ме релаксира и не се уморувам многу....Пешачам некоја вечер така низ градот по ладот...А преку денот само на ридот над мене..,:helou:

А

Александра Д.

Гостин
Знам многу често да излезам од дома и да одам некаде во природа, тогаш се чувствувам како дел од неа. Си шеткам неколку саати, не сакам да си одам дома во тие моменти. Речиси секогаш одам сама, така ми е најубаво. Обожувам вакви шетњи.

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Со друштво често пешачиме, вртиме кругови низ населба,а барем неколку пати годишно гледам да пешачам на планина многу јако за плуќата е.

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Сакам да пешачам, а бидејќи сум малолетна за автомобил, секогаш до саканата дестинација си пешачам.

П

Паган-др

Гостин
Не би го рекол моето пешачење. Повеќе е исполнување на обврска. Вака да земам да шетам негде не.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ич не ми се допаѓа,али живот секој ден треба водњанска да се искачува:smir:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Денес се изнапешачив со друштво. Златен кеј имаме. :tv:

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па не ми текнало така одам само за пешачење само кога имам потреба некоја да одам некаде пешачам

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Многу го сакам пешачењето.Скоро сегде идам пешки :helou:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Секогаш кога е убаво времето пешачам, без разлика дали во друштво или сама, уживам во пешачењето.

Kajgana Shop

На врв Bottom