- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
Пер, пауза...па не играме плејстејшн, па чек до веце да идам
Пауза ти е брат, период во кој ги преиспитуваш емоциите и опциите, а технички си сеуште во врска така да, не верувам дека некој ќе остане во врска ако партнерот го вара!:nenene:maliot ze напиша:Pauza ti e brat koga sakas da go izvaras partnerot i nisto drugo
Е токму тоа е прашање, што ќе биде после паузата. Еве претпоставка за тоа време ти си сфатила дека го сакаш (ти недостасува и сл.), а тој сфатил дека тебе не. Ќе речеш дека ништо, продолжуваш понатаму, ќе се помириш. Тоа си можел да го направиш и без пауза.MAR MAR напиша:..... а шо ќе бидит после то зависит од заклучокот шо сме го донесле, ако сфатиме дека стварно го сакаме тој или таа тогаш мислам дека чувствата ќе бидат посилни и обратно
Поубо објаснување од ова нема .... Навистина е така , а ова важи и за машките кога женските ќе побараат пауза ... Зошто бараат пауза за да видат како е со друг или незнам шо ... Глупости , никогаш нема да прифатам пауза во врска !Скулгрл напиша:Што е всуштност паузата?
Начин да ми каже дека сум му станала досадна,но сепак ме сака?Дека сака малку да проживее лудо и да проба други девојки,и покрај фактот што сака да остане во врска?
Врска си е врска.Или си,или не си.Трето нема,а паузата сигурно не е опција.
Не знам на каква пауза мислиш, ама сигурно не на пауза чија причина се емоциите, или??? :raz:*Zbrkic* напиша:Добро како што кажа бибика може да се случи паузата да донесе свежина и просперитет во врската и односите меѓу партнерите да се зајакнат, ама во најголеми случаи не е така.