:pop:Мистичен напиша:Шознам дали е и западњачко размислувањето...
Паузирање во врска ти доаѓа нешто како стенд бај аранжман со ММФ! : )
i sho reshi?RealGirL напиша:Misticen so otvaranjeto na temava mi go resi problemot.Fala
Колку си заљубен во партнерот и колку ти треба таа врска се заклучува ако си со личноста, а не ако не си. Или муабетот ти е ако си подалеку, сфаќаш колку ти значи? Самото однесување на партнерот и твоето е знак дали треба да останат заедно или не. Какви паузи какви бакрачи.BeBe11 напиша:za mene e epten dobra rabota, poshto deneska mnogu lugje vekje ne ni znaat dali vrskata im e od navika ili od ljubov. dokolku so pauzata sakaat partnerite da ja skrshat monotonijata i da si ja testiraat silinata na vrskata, togash epten toa go ohrabruvam. mislam deka toa e najefektiven nachin da se sfati kolku ti treba taa vrska i kolku si (ne)vljuben vo partnerot.
така е ацид за мене пауза е демен издувување а да ви кажам чим почне да се мисли на пауза тоа веќе не е љубов за мене така е и така ќе остане:bip:Acid напиша:Пауза еј. Демек да се издуваш со други, да добиеш дозвола за швалерај.
Да го направиш сето тоа кое „не ти било дозволено” во врска, односно што си немал муда да го направиш.
Треба да си најголем глупак за да прифатиш пауза. Одма треба да се тера се тоа у курац.