A
AnFem
Гостин
Не, не, не ги вади работите од контекст и не ми кажувај дали мразиш или сакаш некој, не го спомнав тоа никаде!Ако сакаш некого го прифаѓаш со сите мани и доблести исто би важело и во овој случај... како и да е нигде не кажав дека не ги сакам другите народи само кажав дека својот го сакам повеќе од другите колку и да не го бива во нечии други очи, на крај краева ова е мое мислење не терам никој да се согласи со него... сум се родил во овој тим и ќе играм за него зашто сметам дека тоа е морално најисправно. Јасно ми е дека сите сме луѓе и не треба да има поделби ама ете ги постојат, не можам магично да ги отстранам, а би го направил тоа кога би можел.... можам да се сменам себеси и да бидам толерантен кон сите ама не можам истото да го направам за другите.
Ти кажа
и затоа ти реплицирав и ти укажав дека јас не го поседувам истиот. Сега очекувам да ми докажеш зошто тоа е така.тврдам дека човекот има вроден патриотизам
Не знам за тебе, но кога јас имам некаков став, тој е оформен поради многу факти и можам да го поткрепам со аргументи. Повели изнеси ги твоите, или откажи се од инатење на темава.