Парфеми

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Имам неколку пати прашано тука али никако да добијам одговор.
Дали знае некој дали и каде кај нас може да се најде овој олдскул парфем и колонска?

Pino Silvestre

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Која е цената на Версаче Версус женскиот парфем?
Препорака за поклон за роденден,некој женски парфем?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Имам неколку пати прашано тука али никако да добијам одговор.
Дали знае некој дали и каде кај нас може да се најде овој олдскул парфем и колонска?

Pino Silvestre

Aјде бе овој беше од татко ми времето, не сакаш сигурно да мирисаш на елка како автомобил.

Цената која ја плаќаш кога си сингл е парфемот, си купив некни по не знам колку време Esprit од Космо.

1000че без малку е на попуст. (Имаа некој попуст од 30% за Esprit)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Aјде бе овој беше од татко ми времето, не сакаш сигурно да мирисаш на елка како автомобил.

Цената која ја плаќаш кога си сингл е парфемот, си купив некни по не знам колку време Esprit од Космо.

Боље овој нека го користи :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247

Хаха братучед ми го користеше на времето јас уште мал бев, па сакав да се присетам на парфемот :D

П

Пепси_

Гостин
За секој ден овие подароци ми се од родеднен па да ги искористам.

Сакам да го земам Eternity и Obsesion од Келвин Клајн во Америка се околу 30 и 50 долари добар е знае ли некој?
Овој Polo го има ли кај нас и колку пари е ?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Има нов Armani Code Sport. Го пробал некој каков е? Има некоја разлика со обичниот? Подобар е?

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411

јас го користам овој: Авон Сигнатур веќе 2 години (не едно паковање 2 години туку 2 години со ред со ваков парфем се прскам)
овој е есенски парфем... бар мене така ми изгледа.. има мирис на ДРВО, шума во есен...
многу тежок и длабок мирис, а и трае долго... а и не е скап

еднашка ми дадоа за поклон за нова година пако рабане оне милион.... ама не е тоа тоа.. откако го истрошив пак си се вратив на авон сигнатуре

Kajgana Shop

На врв Bottom