Парфеми

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ми подарија CD Homme Sport, но испадна дека е некоја квалитетна копија веројатно.

На сликава парфемот има црвена трака околу капачето, моево нема, како и ситни други детали.

Но, она што е најбитно е дека копијава ми мириса далеку подобро од оригиналот - бев спремен да купам оригинал, ама не е тоа тоа.
Каде во Ск би имало вакви квалитетни копии за да ѕирнам да не е од таму?

П

Паган-др

Гостин
Моментално при крај сум со овој,

покрај овој, Галимард што не можам на слика да го најдам, и адидасов последен, за поклон ми го донесоа. Солидно парфемче.

Член од
30 јули 2012
Мислења
22
Поени од реакции
18
Добро бе, јас сум единствен маж што никогаш не ставил Armani Code? I roll like this:

Член од
7 август 2012
Мислења
10
Поени од реакции
1
Kazete mi nekoja parfimerija vo SK kade moze da si polnam parfemi (prva kopija)....
I da od STR8 parfemite koj e najdobar koj najlesno ja gubi mirizbata...pozz :)

M

Muranyi

Гостин
На сите машки им препорачувам да го пробаат Dolce&Gabbana sport.Перверзии:)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559

најубавиот парфем што воопшто постои, го земав од една парфимерија во Будимпешта кога бевме на екскурзија, штета што овде го нема па кога ке ми заврши ќе морам да барам друг или некоја копија. :(

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188

најубавиот парфем што воопшто постои, го земав од една парфимерија во Будимпешта кога бевме на екскурзија, штета што овде го нема па кога ке ми заврши ќе морам да барам друг или некоја копија. :(
Го имаш на македонско-грчката граница Богородица, во тамошниот Duty Shop/Free Shop. Го користи братучеда ми. Прекраснотии е. Има добиено комплименти од 1001 личност (и машки и женски)

Kajgana Shop

На врв Bottom