Парфеми

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266

Добар парфем би го препорачал да си го купите!

М

Мaријa

Гостин

најубавиот парфем што воопшто постои, го земав од една парфимерија во Будимпешта кога бевме на екскурзија, штета што овде го нема па кога ке ми заврши ќе морам да барам друг или некоја копија. :(
Го има во Космо, Јуник, иако јас ги преферирам CK- euphoria blossom и forbidden euphoria. Понежни ми се некако. :)

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Еее вака... ми треба зимски парфем ама нешто поефтино, нешто шо може да се најде на рафтовите во тинекс и веро.
Предлози ?

М

Мaријa

Гостин
Kade se naoga potocno kosmo vo sk, i sto pari e.. ? :P
Доколку не си од Скопје, најлесно ќе ја најдеш Космо парфимеријата лоцирана во центарот на градот, поточно Градски Трговски Центар (hint; поранешно Египет), а останатиот дел на локациите можеш да го најдеш на нивниот веб-сајт. Ценовникот на одредени парфеми (не знам за кој поточно си заинтересиран) го има на нивната фејсбук страна.
--- надополнето: 12 септември 2012 во 07:03 ---
Kazete mi nekoja parfimerija vo SK kade moze da si polnam parfemi (prva kopija)....I da od STR8 parfemite koj e najdobar koj najlesno ja gubi mirizbata...pozz
Извини, ова мислење сум го пропуштила, копија-парфеми можеш да најдеш во Трговски Центар Рамстор на горниот кат. Цената им се движи околу 750 денари. :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Moментално овие ги користам:

Chrome Azzaro

Calvin Klein Eternity

Excite

Ulric De Varens Black

Имам уште неколку (1 Million, Architect..) ама не ми се којзнае што (поклони ми се) така да нив мн слабо ги користам.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
За секој ден овие подароци ми се од родеднен па да ги искористам.
AVON377.jpg herve.jpg prod_1022517.jpg avon31.jpg The-One-Sport1.jpg Calvin-Klein-Euphoria-300x300.jpg

За специјални прилики и за со некоја риба овие. Кај нас се многу скапи така да не вреди да купуваат од овде само порачка по некој од странство.
perfume3.JPG 212 MEN 100ML EDT BY CAROLINA HERRERA.jpg AQS_S7602_745S.jpg D n G Light Blue Pour Homme by Dolce n Gabbana for Men.jpg hugo-boss-selection.jpg images.jpg Mens-Perfumes-fragrance-09031241-.jpg Top-Perfumes-for-Men-2011.jpg 8.7 Armani Code For Men by Giorgio Armani Fragrance.jpg nd.6282.jpg or_c7a1fbef1240311515403.jpg davidoff-perfumes.png image_title_jhpa1.jpg Bvlgari_AQVA_homme_100_03.jpg

Сакам да го земам Eternity и Obsesion од Келвин Клајн во Америка се околу 30 и 50 долари добар е знае ли некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom