M
Muranyi
Гостин
Не знам како се вика парфимеријата во ГТЦ,поранешно Германос.На мајка им 30 мл...
ама ок,фала...кај го има ?
Shatzi ?
Не знам како се вика парфимеријата во ГТЦ,поранешно Германос.На мајка им 30 мл...
ама ок,фала...кај го има ?
Shatzi ?
Го има во Космо, Јуник, иако јас ги преферирам CK- euphoria blossom и forbidden euphoria. Понежни ми се некако.
најубавиот парфем што воопшто постои, го земав од една парфимерија во Будимпешта кога бевме на екскурзија, штета што овде го нема па кога ке ми заврши ќе морам да барам друг или некоја копија.
Kade se naoga potocno kosmo vo sk, i sto pari e.. ?Го има во Космо, Јуник, иако јас ги преферирам CK- euphoria blossom и forbidden euphoria. Понежни ми се некако.
Доколку не си од Скопје, најлесно ќе ја најдеш Космо парфимеријата лоцирана во центарот на градот, поточно Градски Трговски Центар (hint; поранешно Египет), а останатиот дел на локациите можеш да го најдеш на нивниот веб-сајт. Ценовникот на одредени парфеми (не знам за кој поточно си заинтересиран) го има на нивната фејсбук страна.Kade se naoga potocno kosmo vo sk, i sto pari e.. ?
Извини, ова мислење сум го пропуштила, копија-парфеми можеш да најдеш во Трговски Центар Рамстор на горниот кат. Цената им се движи околу 750 денари.Kazete mi nekoja parfimerija vo SK kade moze da si polnam parfemi (prva kopija)....I da od STR8 parfemite koj e najdobar koj najlesno ja gubi mirizbata...pozz