Парфеми

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Meне ми го подари баба ми, многу јак и бил
Знам, само шишенцето изгледа како тоа мајка ми што го користеше. Сигурен си дека ова издание специфично е за мажи? Не за друго, може машки да ти се залепат (just a friendly warning)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.633
Поени од реакции
31.841
Знам, само шишенцето изгледа како тоа мајка ми што го користеше. Сигурен си дека ова издание специфично е за мажи? Не за друго, може машки да ти се залепат (just a friendly warning)
Најискрено не сум сигурен, но битно ми беше да го потенцирам тоа Aqua Di Gio , како парфем кој има посебен шмек. Е сега сигурно си има подвидови, по меморија вака некако беше, не ме држи за збор.:)

Член од
6 јануари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Го имаш на македонско-грчката граница Богородица, во тамошниот Duty Shop/Free Shop. Го користи братучеда ми. Прекраснотии е. Има добиено комплименти од 1001 личност (и машки и женски)
Прашувај ја братучедати што пари го земала на freeshop пошто планирам неделава да идам за Солун па ми треба да го набавам. Како што гледав на веб сајтот на грчкиве фришопови (овие горе што ги наведе ти) пишува дека 100мл чини 75-6 евра. Те молам ако дознаеш, одговори.
Благодарам однапред :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
mene vo posledno vreme ovoj mi se dopagja najvekje - dior higher energy,
ama i toa zavisi od dnevno/nokjno raspolozenie-bash isto ko so oblekata -taka da nemozhe eden ist sekoj den

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462

Искуство некој со парфемов? Колку би коштало 100мл по парфимерииве?

Kajgana Shop

На врв Bottom