Која е цената на Версаче Версус женскиот парфем?
Препорака за поклон за роденден,некој женски парфем?
Aјде бе овој беше од татко ми времето, не сакаш сигурно да мирисаш на елка како автомобил.Имам неколку пати прашано тука али никако да добијам одговор.
Дали знае некој дали и каде кај нас може да се најде овој олдскул парфем и колонска?
Pino Silvestre
Боље овој нека го користиAјде бе овој беше од татко ми времето, не сакаш сигурно да мирисаш на елка како автомобил.
Цената која ја плаќаш кога си сингл е парфемот, си купив некни по не знам колку време Esprit од Космо.
1000че без малку е на попуст. (Имаа некој попуст од 30% за Esprit)
Тој е од leandra омилениот парфем...Бугарска ружа.Боље овој нека го користи
Хаха братучед ми го користеше на времето јас уште мал бев, па сакав да се присетам на парфемотAјде бе овој беше од татко ми времето, не сакаш сигурно да мирисаш на елка како автомобил.
Цената која ја плаќаш кога си сингл е парфемот, си купив некни по не знам колку време Esprit од Космо.
1000че без малку е на попуст. (Имаа некој попуст од 30% за Esprit)
Овој Polo го има ли кај нас и колку пари е ?За секој ден овие подароци ми се од родеднен па да ги искористам.
Сакам да го земам Eternity и Obsesion од Келвин Клајн во Америка се околу 30 и 50 долари добар е знае ли некој?
Го купив 50 долари од Америка, а кај нас ако го има би требало да е околу 3000 ден види во космо и шатце.Овој Polo го има ли кај нас и колку пари е ?