Euphoria дефинитивно!Имам еден проблем, може ли да ме советува некој кој парфем е поубав..
J'adore од Dior или Euphoria од Kelvin Clain?
ако може некое девојче кое ги има пробано парфемиве да ми даде совет кој парфем е поубав за поклон
Не повеќе од 2.000 денари. Стар е парфемот, не би требало да е многу скап.Некој да не знае цена на Versace blue jeans
последно кога купив ваков (пред 4 години ) беше 1500денариНекој да не знае цена на Versace blue jeans
Во сите парфимерии треба да го има, цената му е 1150.Колку е овој парфем и каде може да се најде ? позз
Јас ги љубам и двата, ама појќе би за Еuphoria.Битно шо и да одбериш немат да згрешишми го донесоа за роденден, го има во тоа парфимеријата на тинекс што е, околу 1200 е мислам
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 01:03 ---
Имам еден проблем, може ли да ме советува некој кој парфем е поубав..
J'adore од Dior или Euphoria од Kelvin Clain?
ако може некое девојче кое ги има пробано парфемиве да ми даде совет кој парфем е поубав за поклон
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 01:12 ---
иначе моментално користам Dolce & Gabbana The One и Antonio Banderas - Seduction in black, го имам и Ascendant од Орифлејм, а пред месец-два го потрошив Pure од Hugo Boss.
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 01:19 ---
иначе ако некој сака било кој парфем, можам да нарачам, се разбира по набавна цена...
Го има ли негде овој модел на сликата што е ? Јас имав поклон од странство ваков, ми се потроши , и после неможев да најдам ист таков овдека , све други пакувања и мирисот е различен. Иначе фантастичен парфемKenzo Power
Незнам јас го купив од free shop , од тука не сум го зимал. Ама таму има попусти само да дознаеш кога се.Го има ли негде овој модел на сликата што е ? Јас имав поклон од странство ваков, ми се потроши , и после неможев да најдам ист таков овдека , све други пакувања и мирисот е различен. Иначе фантастичен парфем