Цена???Платинум од Орифлејм. Го користам година дена негде и не планирам да го менувам во скоро време, има неверојатно добар мирис.
Прегледај го приврзокот 38743
Моментално е 800 ден со попуст, иначе бил 1200.Цена???
Иначе една шо работи во парфимерија ми даде тестер David Beckham Homme парфем....Аооооооо секс е парфемот..ми идеше да го испијам
Се осеќа по тоа за колку време ќе ти изветрее мирисот од неоригиналниот.Како се препознава неоригинален мирис од оригинален?
Повеќе мислев на тоа, кога ги имам и двата во рака и сега како ќе го препознаам неоргиналот. Еве нека се во исто шишенце, нека биде шишенце од тие за точење. Ме интересираше дали така може да се препознае.Се осеќа по тоа за колку време ќе ти изветрее мирисот од неоригиналниот.
Е не знам до толку да ти кажам. Некој сигурно ќе ти каже ако знае на форумов мада мое мислење дека тешко можеш да препознаеш оригинал од неоригинал.Повеќе мислев на тоа, кога ги имам и двата во рака и сега како ќе го препознаам неоргиналот. Еве нека се во исто шишенце, нека биде шишенце од тие за точење. Ме интересираше дали така може да се препознае.
Кала мислам се вика ... овде во БтМоментално е 800 ден со попуст, иначе бил 1200.
Овој со Бекам во која парфимерија го ѕирна?
Мирисни ги оригиналот и фејкот ќе видиш....кој како мириса и колку трае....по инаку незнамКако се препознава неоригинален мирис од оригинален?
Колку е овој парфем и каде може да се најде ? поззСе подновив пред недела со овој
Се подновив пред недела со овој^
ми го донесоа за роденден, го има во тоа парфимеријата на тинекс што е, околу 1200 е мисламКолку е овој парфем и каде може да се најде ? позз
Го имаш и во Веро.Колку е овој парфем и каде може да се најде ? позз
Прееска го видов во Веро 1.200 денари негде беше. Да, личи малку на One Million, Иначе се подновив денеска со Gucci Guilty.Одличен е! Не знам дали сте го користеле, но малку потсеќа на One Million од Пако Рабан, а златниот уште повеќе потсеќа, сепак многу добар. Во Космо Тинекс го купив и тоа по баш поволна цена