Ваков имаше мајка ми.
Meне ми го подари баба ми, многу јак и билВаков имаше мајка ми.
Знам, само шишенцето изгледа како тоа мајка ми што го користеше. Сигурен си дека ова издание специфично е за мажи? Не за друго, може машки да ти се залепат (just a friendly warning)Meне ми го подари баба ми, многу јак и бил
Најискрено не сум сигурен, но битно ми беше да го потенцирам тоа Aqua Di Gio , како парфем кој има посебен шмек. Е сега сигурно си има подвидови, по меморија вака некако беше, не ме држи за збор.Знам, само шишенцето изгледа како тоа мајка ми што го користеше. Сигурен си дека ова издание специфично е за мажи? Не за друго, може машки да ти се залепат (just a friendly warning)
212 VIP, ќине
212 VIP, ќине
Прашувај ја братучедати што пари го земала на freeshop пошто планирам неделава да идам за Солун па ми треба да го набавам. Како што гледав на веб сајтот на грчкиве фришопови (овие горе што ги наведе ти) пишува дека 100мл чини 75-6 евра. Те молам ако дознаеш, одговори.Го имаш на македонско-грчката граница Богородица, во тамошниот Duty Shop/Free Shop. Го користи братучеда ми. Прекраснотии е. Има добиено комплименти од 1001 личност (и машки и женски)
Ако си заинтересиран да го купиш пиши ми ПП ќе ти кажам што како.....колку пари е и од кај да го пробам