Парите и љубовта

што ви е пред се?

• Вкупно гласачи
    237

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Секогаш по постот можам да оценам дека некој нема пари
Сигурно? Јас па не ги ставам парите на прво место затоа што ги имам доволно и не ми е посебно важно дали ќе ги има партнерот, токму поради тоа. И?

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444

Евангелие по Хладно пиво 3-23,стих икс...:vozbud:

Reci mi dal si bila na snizjenjuuuu
jer je potraznja bila premalaaaa
hajde zajebi tu pricu nego ispravi kicmu
pa taman se i ne prodalaaaaaaa

kad vas vidim to je DOMACI FILM:vozbud:
losi glumci i jos gori scenarij
a mogu efekti i biti korektni
al sumnjam,ma cisto sumnjam...

дека ќе ја разберете мудроста на посланието пивско (и тоа ладно):pos2:

Прецизна дисекција на темава иако музичка...
Од воздух не се живеело бла бла (од ЦО2 можда) ахахах
Црно-бели свет???

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Продавам љубов.
Ретко-користена, изглеа ко нова.

И купувам љубов. Константно.
Ја плаќам со што стигнам.

*Oh yeah, испадна хаику. И damn right боље од 95% стварите у "Ваша поезија"

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Повеќе сум за пари...за љубов можеби друг пат во некој дру живот!

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
bi ljubov,ama dodeka ne ja najdam moze da se zadovolam i so taka pobaajgi pari ;)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Парите на личноста со која сум ми се најмалку важни. Не го разбирам задоволството на луѓето кои се зависни од нив. Тие пари не се мои, туку негови и што фајде ако сум најголемиот материјалист и ако ми плаќа секаков трошок кога излегуваме, што ако ме возика со кола насекаде? Лично воопшто не ме задоволува тоа. Прво, непријатно ми паѓа да испаднам деген и да се преправам дека буричкам во торбата по пари,а вадам огледалце. Сакам да е се рамноправно. Па и да нема е*ан денар нема да ми биде гајле, ќе се снајдеме некако, ќе успееме да излегуваме и да се гледаме ..ако ме сака и го сакам, ниту пари ми се битни, ниту било кој друг.
I'm a lover, not a спонзоруша.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Дај малце логика, кога имаш голема љубов со саканата/от или кога си во брак ако немаш пари џабе ти е се некои велат дека парите го држат бракот ги подржувам под тоа зашто ако немаш пари се пишува крај на оваа љубов, зашто без пари јас како што знам ништо не бива.
Така да би ги одбрал парите.:toe:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
srekata so pari ne se kupuva, ljubovta bez merak vek ne vekuva ;)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Гласав за последните два предлога односно љубовта па парите.. и последниот само љубовта.. не за друго неможев што да се одлучам попрво.. у секој случај љубовта ја ставам на прво место.. не за џабе има една исрека "АКО ИМАШ ЉУБОВ И СЛОГА ИМАШ СЕ, АКО ГО НЕМАШ ТОА ЏАБЕ ТИ Е СЕ"

Член од
6 ноември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
i jas na prvo mesro ja stavam ljubovta poso taa mi e najbitna ne vikam deka i parite ne se bitni;se bitni no najbitno e da se podrzuvaat partnerite megi sebe dokolku dojde do nekoja kriza a ne da se oddalecat; a nemozam da zamislam luge sto idat samo za pari od interes a a ne go sakaat samo gledaat kolku vredi ako nema custva megu niv zabe se parite nema nikakvi emocii se e prazno i bescustvitelno

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
pravat razlika toa e vistina ama kolkava zavisi od samite oni sega ako e nekoja mnogu ubava bogata a via da e siromaf pa i da ne e ubav toa ednostavo ne odi
KADE SE CULO I VIDELO VO EDNO GNEZDO BELA GULACIA I CRN GAVRAN
postoi vistinaska ljubov sekoj ljubi pari imase na kajgana edna strana vo koja ubavo se gleda play bpy zajacica i debel star covek

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
ма какви пари?! :tapp:што ке ми се пари кога срцето ми е неисполнето...љубов над се!!!!!!! :back::love2:

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
се е ок со карактер и емоции..ги имате и 2цата и се сакате и ружи цветаат на сите страни..секогаш е незгодно од едната страна да немаш ебан динар у тебе..неможеш да кажеш само така ме сака и готово...кога веќе гледаме од сите можни страни..на никој ни малце нема да му биде незгодно/чудно/глупо да те сака а да немаш динар у тебе?..

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Се разбира дека ако нема љубов џабе ти е се,
но многу љубови и се растураат ако немаат пари.
Така секогаш со љубовта одат и парите.
јас сум за љубов,па пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom