Јас сум бе на мастери на меЃУнародно право, ти во која група си??Де бре, се гуштери сте овде:smir:. Нема некој на мастер студии?
Законодавен процес?:pos2:Ваков поим правото не познава.Дали некој знае некаква литература од која што ќе можам да најдам за законодавен процес,општо.Ми треба за предавање.Фала ви однапред позз.
Јас сум правосудна, 2 група. Ептен fucked up е.:tv:Јас сум бе на мастери на меЃУнародно право, ти во која група си??
Епа нашиот институт ама ич не е заебан.баш ми е интересно сеа за сеа!Јас сум правосудна, 2 група. Ептен fucked up е.:tv:
Законодавен процес?:pos2:Ваков поим правото не познава.
Да не мислиш на процесна постапкa?
познава и тоа по социологија на право
Е тогаш е мешавина, не е чист правен, затоа не го знам :smir:Законодавен процес?:pos2:Ваков поим правото не познава.
Да не мислиш на процесна постапкa?
познава и тоа по социологија на право
Ми го насадија у група...типот вика ќе ви дадам на испит по Вонпарнично и извршно право, случаи два. Ќе носат вкупно 40 бода. Вие ќе добиете или 0 или 40 бода. Во превод, или ќе го решиш или ќе паднеш.А рече типот ќе ви дадам баш замрсени случаи.:nesum::tv:Епа нашиот институт ама ич не е заебан.баш ми е интересно сеа за сеа!
па и ти немој да избегаш од Арсен случајно!:pos2::pos2:
напрај copy-paste од Wikipedia....барем кај мене така функционираше:pos2::pos2::pos2:е да не има некој по англиски семинарска :smir:
ми треба за на правен факултет во Кичево
доколку има некој расположен нека сподели со мене
Се сеќавам, јасно. Мене ми се паднаа прашањата заНекој друг да не знае нешто? А од постарите генерациии да не се сеќава некој (знам дека барам многу. Power_MKD?)
ени хелп из уелкам:smir: