- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Да не биде како во Прилеп завршува музиката на едната бина па почнува на другатаЗа распоредот на бини, баш ме интересира како ќе ги распоредат. Многу сумљива ми е работата.
Да не биде како во Прилеп завршува музиката на едната бина па почнува на другатаЗа распоредот на бини, баш ме интересира како ќе ги распоредат. Многу сумљива ми е работата.
Сите што живеат од источна страна на Скопје им е далеку и мора да мењаат 2 автобуса. Пешки едноставно не се исплати да идеш од центар до Борис, пошто е оддалечено 3 километри.Само да додадам, шо го напраивте толку далеку Борис? Од Центар такси ќе ви земе 100 денари максимум(од пошта фатете или влада), плус што пола компании возат со попусти некакви. А до Центар ако живеете подалеку дојдете си со бус, а и не знам која тоа населба е толку далеку да не може и да се попешачи малце
Пешкито се однесуваше за до Центар, не ме сфати никој нема везе, факт е дека не е лесно да се стигне до БорисСите што живеат од источна страна на Скопје им е далеку и мора да мењаат 2 автобуса. Пешки едноставно не се исплати да идеш од центар до Борис, пошто е оддалечено 3 километри.
Од друга страна, како што веќе кажа Тончи, од било која населба до центар се стига со 1 автобус, и треба да поодиш 10тина минути за да се искачиш на кале.
јас не се сеќавам некој да се жалел за Кале...До пред некое време сите мрчеа како Кале било мизерија, кал, прашина, не било место за толку голем настан, сега па сите мрчат за обратното, дај одлучете се. Не е којзнае колку далеку локацијата, пробајте да живеете во поголем град кога не е се на максимум 7км од местото кај што се наоѓате па жалете се после. На кој му е скапо такси има автобус, кој не сака да се вози со автобус има избор или да најде другар/ка со кола, или да фати пеш или точак, не е 100км пат што сте дигнале толкава узбуна за локацијата. И искрено подобро вака бар е на отворено, не си заграден со ѕидови од сите страни за разлика од тоа што беше лани кога не се дишеше од гужва.
Коментар од фејсНе сме коли па да не ставате на паркинг!