ПИВОЛЕНД 2011, СЦ Борис Трајковски - 31.8 до 04.9.2011

I

indigo child

Гостин
Mene vishe mi se svigja na Kale. Sho e ova gluposti, koj ke ide do Boris, a i plus, bolje feeling e koa sedish na treva -.-
Ne znam na betonon kaj kje ima mesto da se prisedne.
Plus, si imam nekoja pretstava deka povrshinata e pomala nego Kale.
Kaj ke stavat 7 stagea na tolkicko mesto? -.-
Mnogu se izbedirav od vesta -.-
Sakam na Kale ) :
Kujznae dali i ke otidam dva dena, ke odam za Lollobrigida sigurno. Tolku.
Tinje ej -.-
Lejmeri -.-
Go premestija od Kale -.-
Aj..teshko mi e da zboram, me boli srce..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Тапа еј. Претходниве 2 години имавме ритуал со друштвово, пред да идеме на Кале, да пиеме на плочник, и после на Кале да се доздрвиме. Сеа од плочник доека отидам у Борис ќе се отрезнам ебате -.-

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Тапа еј. Претходниве 2 години имавме ритуал со друштвово, пред да идеме на Кале, да пиеме на плочник, и после на Кале да се доздрвиме. Сеа од плочник доека отидам у Борис ќе се отрезнам ебате -.-
Допијани се у ГТЦ, и онака поентата ти е да се здрвиш.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Според некои претпоставки - Пиволенд сигурно е на паркинг 2. Дали и паркинг 3 би било место за сцена - веројатно. Кецот некако ми е далеку и незнам дали би го земале и тој, т.е. може да се користи за паркинг за коли а не за луѓе...

Жутата означена територија е на салата цела или само до испрекинатата линија? Знае некој?

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Океј, претераја сега малце отпоќе, напраја веќе ко да треба орган да донираш за да присуствуваш.

Ама да, далеку е. Уништува атмосфера. Сепак вервам дека пак ќе има многу посетеност.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не смее на Кале од безбедносни причини, брачата се лутат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нема везе заради безбедносни причини или слично - Моторџиите си имаа фестивал после настанот. Според Пиволенд, значи според нив, не значи дека е вистина, демек немало место на Кале па затоа на паркингот. Сфашта...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Џабе и ја ќе серам (извинете на речник) кога знам дека вака така ништо не ми менува локацијата знам во која состојба ќе бидам тој ден. :D

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Darkwood Dub, Јура Стублиќ и Филм, Фолтин, La Colonie Volvox, High Control, Ареа, RHCP Real Tribute
Радост за болдираниве. Само да не ги стават во термин кој нема да ми одговара.

Kajgana Shop

На врв Bottom