Кадмо слободно ама за другиве ке ми е жал. :cry:Абе остај то,Аквариус,Ликвид,Кадмо,Куба Либре :cry::cry:
Баш кога си го пишал постот,тогаш се разбудив од шо премногу дуваше.. си реков ојде и покрив и дрва и зградава и свеНароде што се дешава надвор? Наеднаш невреме во охрид дува ветар со над 50 км на час
На школа рекоја патон после мостон бил поплавен, си ебал матер со нош.Баш кога си го пишал постот,тогаш се разбудив од шо премногу дуваше.. си реков ојде и покрив и дрва и зградава и све
Инаку,некој има сознание каква е состојбата после мостон,накај Куба Либре,Кадмо??
Ќе пробам да ти објаснам ево. Покрај езеро мало бранче да фатит се претурат езероно и на кејон немат шо немат, од трски, од влечки, шишиња, капачиња, уш кади да почнет да идет.Имате слики бе?
As you can see градоначалников си прави напори да се спречи сето тоа,ама пошо е од СДСМ,овие од ВМРО изјавуваат дека нема место за паника,Ацо премногу паничел..тие ДЕНОНОЌНО ја следеле ситуацијата.Јас мислев дека не е толку сериозно,оно веќе цел кеј полавило.Се подготвуваат нешто да спречат?
Кажи што конкретно може да се преземе? Бидејќи еве гледам го знаеш решението и причината за врнежите и топењето на снеговите... навистина ме интересира на кој начин ВМРО ќе го спречи ЕЗЕРОТО од ПОЛНЕЊЕ - природна работа е... испустот во Дрим е тој, песочни насипи е единственото нешто што може да се стори, а како што читаме и слушаме на вести такви насипи се поставуваатAs you can see градоначалников си прави напори да се спречи сето тоа,ама пошо е од СДСМ,овие од ВМРО изјавуваат дека нема место за паника,Ацо премногу паничел..тие ДЕНОНОЌНО ја следеле ситуацијата.
Изгледа треба цел град да се поплави,за да сфатат дека сега не е време за политички препукувања и дека пола кафичи покрај кејон и селава шо се до езеро се поплавени.
Прво: кажи ми во кој дел од мојон пост виде дека јас глумам лудило и дека мудрувам за то вака треба да се напрај,онака треба да се напрај?Кажи што конкретно може да се преземе? Бидејќи еве гледам го знаеш решението и причината за врнежите и топењето на снеговите... навистина ме интересира на кој начин ВМРО ќе го спречи ЕЗЕРОТО од ПОЛНЕЊЕ - природна работа е... испустот во Дрим е тој, песочни насипи е единственото нешто што може да се стори, а како што читаме и слушаме на вести такви насипи се поставуваат