Охрид

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Проект на Владата на Р.Македонија - Охриѓани побЛИЗУ до езерото.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Народе што се дешава надвор? Наеднаш невреме во охрид дува ветар со над 50 км на час

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Народе што се дешава надвор? Наеднаш невреме во охрид дува ветар со над 50 км на час
Баш кога си го пишал постот,тогаш се разбудив од шо премногу дуваше.. си реков ојде и покрив и дрва и зградава и све :pos:
Инаку,некој има сознание каква е состојбата после мостон,накај Куба Либре,Кадмо??

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Баш кога си го пишал постот,тогаш се разбудив од шо премногу дуваше.. си реков ојде и покрив и дрва и зградава и све :pos:
Инаку,некој има сознание каква е состојбата после мостон,накај Куба Либре,Кадмо??
На школа рекоја патон после мостон бил поплавен, си ебал матер со нош.

Имате слики бе?
Ќе пробам да ти објаснам ево. :) Покрај езеро мало бранче да фатит се претурат езероно и на кејон немат шо немат, од трски, од влечки, шишиња, капачиња, уш кади да почнет да идет.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кој што загинал летото во езероно сега е шанса да си го најте :smee::smee:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
После новион мост од Велија имат поплава, не се стигвит до Канео. Со другарине моравме да скокаме камчиња и штици. Адреналин до даске. Кај каналон не сум биден ама утре ак можам ќе одам да цврцнам нови слики пошо иам јак мобилен:asd::asd::asd:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Гледајќи ги сликиве добивам желба за пливање во Охридско езеро, сакам кога има бранчиња во него :icon_lol:.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Страшно е ова! :( Нема ли некакви можности за спречување на ова? Што би можело да се превземе во ваков случај?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас мислев дека не е толку сериозно,оно веќе цел кеј полавило.Се подготвуваат нешто да спречат?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Јас мислев дека не е толку сериозно,оно веќе цел кеј полавило.Се подготвуваат нешто да спречат?
As you can see градоначалников си прави напори да се спречи сето тоа,ама пошо е од СДСМ,овие од ВМРО изјавуваат дека нема место за паника,Ацо премногу паничел..тие ДЕНОНОЌНО ја следеле ситуацијата.
Изгледа треба цел град да се поплави,за да сфатат дека сега не е време за политички препукувања и дека пола кафичи покрај кејон и селава шо се до езеро се поплавени.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
As you can see градоначалников си прави напори да се спречи сето тоа,ама пошо е од СДСМ,овие од ВМРО изјавуваат дека нема место за паника,Ацо премногу паничел..тие ДЕНОНОЌНО ја следеле ситуацијата.
Изгледа треба цел град да се поплави,за да сфатат дека сега не е време за политички препукувања и дека пола кафичи покрај кејон и селава шо се до езеро се поплавени.
Кажи што конкретно може да се преземе? Бидејќи еве гледам го знаеш решението и причината за врнежите и топењето на снеговите... навистина ме интересира на кој начин ВМРО ќе го спречи ЕЗЕРОТО од ПОЛНЕЊЕ - природна работа е... испустот во Дрим е тој, песочни насипи е единственото нешто што може да се стори, а како што читаме и слушаме на вести такви насипи се поставуваат

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кажи што конкретно може да се преземе? Бидејќи еве гледам го знаеш решението и причината за врнежите и топењето на снеговите... навистина ме интересира на кој начин ВМРО ќе го спречи ЕЗЕРОТО од ПОЛНЕЊЕ - природна работа е... испустот во Дрим е тој, песочни насипи е единственото нешто што може да се стори, а како што читаме и слушаме на вести такви насипи се поставуваат
Прво: кажи ми во кој дел од мојон пост виде дека јас глумам лудило и дека мудрувам за то вака треба да се напрај,онака треба да се напрај?

Второ: Изјавава беше пред 3-4 дена,па и нон-стоп кога и да гледам вести мора меѓу себе да се оцрнат и секоја можна ситуација да ја искористат ВМРО бил крив/СДСМ бил крив whatever.
Сега најмалку не интересира политика.

Трето:Откако се поплавија подрумине во куќиве шо се покрај езероно,откако се поплавија кафичите..тогаш решија дека е крајно време да ги стават тие вреќите со песок.

Kajgana Shop

На врв Bottom