Брат без коментар !!Лелеј че се воза со морнарицана кај каналон.
Незнам кај да се скријам.Срам ме јадит.
А замисли свадба ко ќе се прајт на ова, ко ќе се распукет од то противавионскиот топ.
Брат без коментар !!
Хахахаха ме изнасмеа да си здрав и жив хахахаха, барем појке маси да клаеаА замисли свадба ко ќе се прајт на ова, ко ќе се распукет од то противавионскиот топ.
Имаш таков смештај бе другар за до 350 денари ќе најдеш така без газди и други работи .. бтв за први мај се оди најчесто градиште или љубаништа па со спиење во автокампови кои се движат од 800 - 1200 денари па размисли си тиЗначи вака, моиве прошлото лето биле сместени, у август, у некоја куќа со посебно купатило и кујничка, нешто у стил на гарсоњера било, и им паднало по 250 денари од кревет. Би имало ли некое такво местенце за први мај? Значи, место шо нема додир со газди енд шит, и да има кујничка и купатило, етеее. Може и само купатило, секако нема да готвиме. А и ефтино да биде докај 300-350 денари најмногу ако не па.
Ние баш сакаме да избегаме од целата таа гужва со скари и ќебапи, затоа и бараме нешто шо е у градот, такво ефтино. Не тераме мај, туку онака у слободни денови идеме у Охрид повеќе ќе му дојде.Имаш таков смештај бе другар за до 350 денари ќе најдеш така без газди и други работи .. бтв за први мај се оди најчесто градиште или љубаништа па со спиење во автокампови кои се движат од 800 - 1200 денари па размисли си ти
Имам 2-3 станчиња така да прашам и ќе ти кажам ако не се зафатени знам ги даваа по 300 -350 денари од кревет и тоа се блиску кај центарот мали по 30 квадрати али добри се ако немаат ставено станари ќе ти кажам .Ние баш сакаме да избегаме од целата таа гужва со скари и ќебапи, затоа и бараме нешто шо е у градот, такво ефтино. Не тераме мај, туку онака у слободни денови идеме у Охрид повеќе ќе му дојде.
Можеш да ми дадеш инфо повеќе за такви местенца?
Чекај сеа, немат споменик да клавет на бродов?Или фактички бродов е споменикот?Лелеј че се воза со морнарицана кај каналон.
Незнам кај да се скријам.Срам ме јадит.