Охрид

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Оф леле шо ме снајде. Роденденот од синчето мое во недела е. Ќе славиме со свеќи изгледа :)
--- надополнето: 12 април 2013 во 13:51 ---
Оф леле шо ме снајде. Роденденот од синчето мое во недела е. Ќе славиме со свеќи изгледа :)

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
--- надополнето: 12 април 2013 во 13:51 ---
Стајте им наруквици со имиња на децата, да не ги измешате во темницата. :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Варошани и други среќници и без вода до понеделник :eek:

СТАР ГРАД ВИКЕНДОВ БЕЗ ВОДА А ВИСОКИТЕ ЗГРАДИ СО НАМАЛЕН ПРИТИСОК

НАПИШАНО ОД ИНФОРМАТИВНА НА 12 АПРИЛ 2013. ОБЈАВЕНО ВО ОХРИД

МЈП-Проаква Р.Е.Водовод Охрид ги известува своите корисници дека поради најавените прекини со електрична енергија од страна на МЕПСО А.Д. ќе има прекин на работа на Пумпната станица Дрвара поради што дел од корисниците во стариот дел на градот ќе имаат прекин во снабдувањето со вода и тоа улиците: Кузман Капидан, Браќа Миладинови, Грогор Прличев,Илиндеска,Христо Узунов,Климентска,Кочо Рацин,Димче Маленко,11-Октомври,Охридска Архиепископија,Нада Филева и населба Чекоштина.
Исто така можно е во високата зона на градот и високите згради водоснабдувањето да биде со намален притисок.
Прекин во водоснабдувањето ќе има и во населбите Рача, Елешец, Коњско Трпејца , Љубаништа.
Прекинот во снабдувањето ќе биде во времетраење согласно известувањата од МЕПСО А.Д. односно спрема најавените временски интервали:
сабота, 13 април во интервалите од 08:00 часот до 16:00 часот
недела, 14 април во интервалите од 08:00 часот до 18:00 часот
понеделник,15 април во интервалите од 13:00 часот до 18:00 часот.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Оф топик:
Ако ви се појавува порака „Серверот покажа непослушност“ притиснете на иксот(X) и повторно отворетеја темата. Не стегајте едо на едно Испрати мислење бидијќи мислењето така би се повторувало до бесконечност.

Член од
12 март 2013
Мислења
92
Поени од реакции
17
Оф топик:
Ако ви се појавува порака „Серверот покажа непослушност“ притиснете на иксот(X) и повторно отворетеја темата. Не стегајте едо на едно Испрати мислење бидијќи мислењето така би се повторувало до бесконечност.
Немат гајле ке го едитирам :D
--- надополнето: 13 април 2013 во 00:18 ---
Шо било финтата педер нешто?
Некој си Алекс од Германија шо дошол летово т.е лето 2012 и ги вртел спонзорушине во градов испадна дека е педер т.е таму Германија имал порничи за педери снимано....
П.С. Сега тие спонзорушите шо се **** со него нека пукнат од мака :D :tapp: :vozbud: :гомце:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ова да се реализира би било супер.
Од југозападна Македонија има многу иселеници посебно во Швајцарија и Северна Италија.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
хахахахахахахахахахахаха

No comment :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.268
Поени од реакции
18.240
ме интересира која цена се движат собите сеа за празнициве :)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
ме интересира која цена се движат собите сеа за празнициве :)
Хотели за повеќето знам дека се 50 евра нагоре, настрана можиш и поефтино, собите од 350 денари нагоре и апартмани нешто околу 40-50 евра центар пак ке речам во зависност каде се наогаш, према ценар поскапо подалеку од центар поефтино.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.268
Поени од реакции
18.240
Цениве се исти ко преку сезона :) фала во секој случај

Kajgana Shop

На врв Bottom