Лелеј че се воза со морнарицана кај каналон.
![]()
Незнам кај да се скријам.Срам ме јадит.
![]()
А замисли свадба ко ќе се прајт на ова, ко ќе се распукет од то противавионскиот топ.
![]()
Брат без коментар !!
Хахахаха ме изнасмеа да си здрав и жив хахахаха, барем појке маси да клаеаА замисли свадба ко ќе се прајт на ова, ко ќе се распукет од то противавионскиот топ.![]()
Имаш таков смештај бе другар за до 350 денари ќе најдеш така без газди и други работи ..Значи вака, моиве прошлото лето биле сместени, у август, у некоја куќа со посебно купатило и кујничка, нешто у стил на гарсоњера било, и им паднало по 250 денари од кревет. Би имало ли некое такво местенце за први мај? Значи, место шо нема додир со газди енд шит, и да има кујничка и купатило, етеее.Може и само купатило, секако нема да готвиме. А и ефтино да биде докај 300-350 денари најмногу ако не па.
![]()
Ние баш сакаме да избегаме од целата таа гужва со скари и ќебапи, затоа и бараме нешто шо е у градот, такво ефтино. Не тераме мај, туку онака у слободни денови идеме у Охрид повеќе ќе му дојде.Имаш таков смештај бе другар за до 350 денари ќе најдеш така без газди и други работи ..бтв за први мај се оди најчесто градиште или љубаништа па со спиење во автокампови кои се движат од 800 - 1200 денари па размисли си ти
![]()
Имам 2-3 станчиња така да прашам и ќе ти кажам ако не се зафатени знам ги даваа по 300 -350 денари од кревет и тоа се блиску кај центарот мали по 30 квадрати али добри се ако немаат ставено станари ќе ти кажам .Ние баш сакаме да избегаме од целата таа гужва со скари и ќебапи, затоа и бараме нешто шо е у градот, такво ефтино. Не тераме мај, туку онака у слободни денови идеме у Охрид повеќе ќе му дојде.
Можеш да ми дадеш инфо повеќе за такви местенца?![]()
Чекај сеа, немат споменик да клавет на бродов?Или фактички бродов е споменикот?Лелеј че се воза со морнарицана кај каналон.
![]()
Незнам кај да се скријам.Срам ме јадит.
![]()