Охрид

F

FuckYouAll

Гостин
Во леарница пријависе таму примале јас бев се потпишав ако знајш нешто компјутери , странски јазици можда ќе те викнат побрзо , јас пишав таму шо програми знам ама најбитната ја заборајв аутокад ! :facepalm:
Два пати се пријавив :icon_lol: Првиот пат во Октомври за незнам точно како се викаше позицијата за работа, нешто полесно беше знам, а вториот пат пред НГ се пријавив за ливец, за на машина, ми рекоја дека ќе ме викнат, па ево уште ги чекам.

Прошетај низ изборните штабови, избори се ближат :свиркам:
Ми рекоја да работам на рампа ако сакам, ама ги одбив, не дека несакам да работам таква работа туку заради то шо знам шо им прает на другариве мои кои се вработија партиски.
Ги викет на протести, блокади, митинзи....:tapp:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Два пати се пријавив :icon_lol: Првиот пат во Октомври за незнам точно како се викаше позицијата за работа, нешто полесно беше знам, а вториот пат пред НГ се пријавив за ливец, за на машина, ми рекоја дека ќе ме викнат, па ево уште ги чекам.

Ми рекоја да работам на рампа ако сакам, ама ги одбив, не дека несакам да работам таква работа туку заради то шо знам шо им прает на другариве мои кои се вработија партиски.
Ги викет на протести, блокади, митинзи....:tapp:
Чекај сега Бакрачески да дојдит на власт :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Чекај сега Бакрачески да дојдит на власт :D
Немам ништо против ВМРО или докторов, но сигурен сум дека ако победит, Oхрид, Дебар, Кичево, Струга, Битола, Ресен и полно албанци шо идет од албанија ќе изгубат добар доктор. Ќе си ја заебат докторската кариера за да станит политичар, како бре :confused:. Мање битно, да не се разбериме погрешно само, немам ништо ни со ВМРО ни со СДСМ.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Немам ништо против ВМРО или докторов, но сигурен сум дека ако победит, Oхрид, Дебар, Кичево, Струга, Битола, Ресен и полно албанци шо идет од албанија ќе изгубат добар доктор. Ќе си ја заебат докторската кариера за да станит политичар, како бре :confused:. Мање битно, да не се разбериме погрешно само, немам ништо ни со ВМРО ни со СДСМ.
И јас тоа го викам погрешен кандидат одбраа , али не ми се верува да добие вмро во охрид . ќе останит ацо уште еден мандат .

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.199
Не се овие овци. Овци се оние скопјанине шо ги кастриме на лето со по 400 денари од кревет. :D :D :D Heaheaheaheahea (кантерско смеење)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Остајте овциве слушавте вчера каква индијанска музика имаја овие од отпорот ? Да му ебам племето на Ацо за да играме фудбал ни ја исклучија струјана на игралиште за рефлекторине за вакви глупости тој кај шо ќе ојт ја уклучват само .

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Остајте овциве слушавте вчера каква индијанска музика имаја овие од отпорот ? Да му ебам племето на Ацо за да играме фудбал ни ја исклучија струјана на игралиште за рефлекторине за вакви глупости тој кај шо ќе ојт ја уклучват само .
пак да сме будали да гласаме за него -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom