Охрид

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
100% сигурно дека Фармацине се или пријатели со газдана од План Б или пак се имет некако договорено во незгоди да му стоет на располагајне.
Пред некое време кога се опијанале и се кршело во План Б шишина и чаши, газдата ги опоменал но џабе па после дошле фармацине и ја напрајле големата.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Брачки немат 100% сигурност, јас одам многу често. За газдите...се знам и со двајцата и двајцата се фини....лошо слушаш.
Хм речиси поголем дел од времето сум чаршија и да ти кажам право шо све не ке слушниш се трудам некако да ги избегнам овие муабети али кај и да појдиш само за некои поединци се прајт муабет да не ги ставам в уста ама мојме на прсти да ги избројме.
--- надополнето: 23 декември 2012 во 18:47 ---
100% сигурно дека Фармацине се или пријатели со газдана од План Б или пак се имет некако договорено во незгоди да му стоет на располагајне.
Пред некое време кога се опијанале и се кршело во План Б шишина и чаши, газдата ги опоменал но џабе па после дошле фармацине и ја напрајле големата.
Ги знам фармацине, а со овие шо се тепаниве со двајца од нив се имам дружено и ден денес имам контакти така да во ова горе споменатово се е вистина, јес да овие кршеле а да и криви се ама овие во крајности заминале мафијава.
Вчера имаше многу полиција еден период кај кадмо и хемингвеј али незнам шо беше точно само поминав така поднапиен и му реков на џандарите Здраво девојки ! хахахаахаха

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Де бе толку мал град, а толку лоша крв во него.До ензероно ќе да е. :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ги знам фармацине, а со овие шо се тепаниве со двајца од нив се имам дружено и ден денес имам контакти така да во ова горе споменатово се е вистина, јес да овие кршеле а да и криви се ама овие во крајности заминале мафијава.
Вчера имаше многу полиција еден период кај кадмо и хемингвеј али незнам шо беше точно само поминав така поднапиен и му реков на џандарите Здраво девојки ! хахахаахаха
Живи се? :pos: Шала на страна, ја претерале и едните и другите.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Живи се? :pos: Шала на страна, ја претерале и едните и другите.
Закрепнуваат ,,
Ти ко нормален ке излезиш една две седум осум ке си се напиеш еден два муабети со некое пиче :D дали е влажно дали не е, некоја глупост и ако треба ке стресиш али битно да се забавуваш, ама свесно да излегвиш за викенд, и општо кога и да имат свирка, забава итн итн за да се тепаш е то стварно неможам да го разберам никако в гла не ми влегвит.
Уш малце со панцир ке требит удолу да ојме за викендиве

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Абе сега за кој како...на пример на нас пушачите ни одговарат. Башка и не знам , зошто селско местото...немат брачки , немат топали, немат фармаци. Шо е селското во местото?
Океј за пушачите, мене ко непушач то по дифолт ми сметат, на пример Кадмо денски се пушит и то ногу ми сметат.
А фармаците, па мислам дека тазе пред 2 недели опраја од мање еден шо скршил чаша.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Океј за пушачите, мене ко непушач то по дифолт ми сметат, на пример Кадмо денски се пушит и то ногу ми сметат.
А фармаците, па мислам дека тазе пред 2 недели опраја од мање еден шо скршил чаша.
Aj шо го скршиле него и колата лом му била мислам. Или не е вистина ова M-1 ?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Како да имаше на темава една слика од Охрид со снег, огниште и клупи. Каде отиде, или пак трипам нешто?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
^ Да, таа е. Фала. :)

Друга работа, се пуши во Џез Ин?

Бавча

идол на младите
Член од