Охрид

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Ако некој се жалеше дека Охрид немат кафана.....
Have no fear!
Куба, немат врска шо ја отворија пред 10 дена, ќе ја земит наградата за кафана на годината. Ајмо живо живо вечер забава со ова

:facepalm:

F

FuckYouAll

Гостин
Кај си ти море брат:D касниш ехе имаја паркирано 4-5 камиони едно 5-6 дена, а пази ова на охридскана шо кажвеја дека од камионите се попречвал видот кон езерото и било лошо за туризмот, не дај боже то пес не шетат низ градов тие абе аман нешто да се лупат само.!!
Јас пак мислев дека остаени се тука за реклама нешто, за продавање:oops:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Браво за снимателот :)

Абе ви донесоа по згради во секое сандаче календари од Комуналец? :D

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
..............
Абе ви донесоа по згради во секое сандаче календари од Комуналец? :D
На скали ги имаја остаено, еден куп, 35 стана а преку 50 календари. Сами ѓубре си прает сами си чистет. :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
На скали ги имаја остаено, еден куп, 35 стана а преку 50 календари. Сами ѓубре си прает сами си чистет. :D
Aбе она ко ќе речет...си отворив работа :D Кај нас по два од стан испаднаа.

Шала на страна, добра реакција.Ак не друго, ќе се израдвет пензионерине шо прашвеа насекаде пред НГ за календари.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Кажите некоја дума за крстов сега.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Јас ќе кажам дека бев една вечер во Queens Pub и ногу убо си поминав.Ефтино, јадењето ме бендиса, интересна атмосфера. Highly recommended.
А ова со крстов шо се дешава није истина и то што они кажу да је а није то није истина, на овом свету што би нагласио.

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331

Еве една неезерска слика од мене, зошто здосадени ми се тие плажите охриѓаниве дерат за се и сешто!:mad: Убав град за шетање :D

F

FuckYouAll

Гостин
Другари ако знајте некој шо дават работа кажвете, пошо ќе банкротирам уш малце:icon_mrgr:

Од ко се "отпишав" од на факултет досега една година помина, абе сите фирми, фабрики, погони ги поминав и уште чекам да ми се јават. :unsure:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Другари ако знајте некој шо дават работа кажвете, пошо ќе банкротирам уш малце:icon_mrgr:

Од ко се "отпишав" од на факултет досега една година помина, абе сите фирми, фабрики, погони ги поминав и уште чекам да ми се јават. :unsure:
Во леарница пријависе таму примале јас бев се потпишав ако знајш нешто компјутери , странски јазици можда ќе те викнат побрзо , јас пишав таму шо програми знам ама најбитната ја заборајв аутокад ! :facepalm:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.650
Поени од реакции
35.230

Прошетај низ изборните штабови, избори се ближат :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom