Охридски Пиво Фест - 29-31.07.2011

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Катастрофа над катастрофите.Укинете го бе алоооо!Ако читат некој од 'организаторите'...Да не пишам уште ,нејќам да бидам баниран.Пцуења на кило ми се вртат во умов!

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Абе пак вие сте се фатиле за Сека, нек си пејт жената, јако ќе е за пукање сеири :D
Иначе, ги сакам Фолтин на пивофест!!!

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Ќе го прескокните 31 дее, се знај дека мора да има нешто вакво.
За другите вечери, еден добар бенд да има + Охрид + лето повеќе од доволно е.

F

FuckYouAll

Гостин
Неморат да се некои познати за да направат добра журка, лани Day off (вака мислам дека се викаја:)) растурија.:D

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Фак јууу...па нека била и само еден ден го уништува цел настан, Сека Шунт Алексиќ...па не би бил горд на тоа да сум организатор на ваков настан...мислам од толку можни бендови, пејачи моравте ли да убаците вакво т фолк име, мислам може све и свашта да се измеша, очекувам догодина Македонска филхармонија на пивофест. Инаку извинување до Македонска филхармонија што ги ставам у ист пост со шунтов.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Лани сите пари ги потрошив на тој пусти пиво фест од сите три вечери само Ареа, тие дечките од Тетово што свиреа и Ван Гог све друго мизерија беше, а како што ја гледам програмава за оваа година потапа неможе да биде единствено само Суперхикс никој друг тури му го курот на сите други

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
катастрофа, лани 100 пати беше поубо. годинава сека? видеоснимки?:cautious: тапа

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
П

Паган-др

Гостин
Искрено, до сега полоша програма не сум начекал, за било каков евент.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Вчера гледав на ФБ евентот имеше многу критики посебно за Сека, и организаториве денес сите негативни коментари ги избришале. :)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
30 JULI(Sabota)
20.00-21.00 Video Koncert na AC/DC
21.00-22.30 CONNECT
22.30-00.00 Superhiks
00.00-02.00 POZDRAV AZRI
02.00- ??.?? The best of Rock Dj Program

Во сабота колку-толку вреди да се посети.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.435
Поени од реакции
25.356
Ништо подобро од лани. Само што ќе има видео концерти оваа година (колку што се сеќавам лани немаше), и изгледа тој од Роби Вилијамс (ако го пуштат тој во Ројал Алберт Хал) ќе е интересно, онака. Лани на Рибља Чорба се испотепаја минимум 50 луѓе и минимум 500 испофрлија чаши пиво низ публикава. Не сфаќам, не им е жал барем за парите што ги дадоја на мизерната понуда. На крајот на краиштата, пивото е за пиење.
Да не зборувам за "скарата". Катастрофа невидена. Лајбици од пред 3 дена и плескавици со месо од куче.

И плус организаторите направија многу голема глупост. Сите бендови кои не стигнаа да настапат во нивниот термин (на пример имале термин во четврток, тоа мислам беа Beta House), не е битно, ги ставија во последната вечер кога во 11 по програма беа Ареа, а почнаа тек во 1. Се изначекав ради нив и дослушав едвај 2-3 песни пошо ми беше смачено.

Оваа година изгледа ќе одам до на Тони Зен малку, па и на Суперхикс, чисто спортски.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Мене не ми се верува дека Digital Dance организацијата падна волку ниско... (n)

Kajgana Shop

На врв Bottom