V
Vollstandig
Гостин
WTF пивофест охридски ... бендовиве прв пат ги гледам читам , барем да викнеа еден бенд ѓупци трубачи поеќе забава ќе се кренеше него ли со некој ни видени ни слушнати бендови
А кој се бендовите освен Суперхикс?! а ѓупци гарант ќе има трубачи лани имашеWTF пивофест охридски ... бендовиве прв пат ги гледам читам , барем да викнеа еден бенд ѓупци трубачи поеќе забава ќе се кренеше него ли со некој ни видени ни слушнати бендови
Биче жустроА кој се бендовите освен Суперхикс?! а ѓупци гарант ќе има трубачи лани имаше![]()
SuperZENАман овој Зен, сегде е.![]()
Guerilla Market ти е Urban Dance / Digital Dance само во друго пакување, да не кажам турбо фолкНекојси Guerilla Market... или така некако се викаа... а демек годинава почвит порано и за да завршит порано ради Гејта кој воедно ќе е шитот во охрид летово, а ќе се поклопи се со Карл Кокс па шознам шо ќе има на 29ти... дали на пивофест или на Кокс... заебана работа...
ако си во право сме наебале... оккеј лани имаше покултурна програма ама нешо чув дека сека алексич(...) ја спремале за летовоGuerilla Market ти е Urban Dance / Digital Dance само во друго пакување, да не кажам турбо фолк![]()
СуперШит и чорба по 5ти пат досега... епа јбг ама не одам на чорба иако со нив пораснав и сум им голем фан веќе исто пак исто не гледам... а суперфен и тој е шит.SuperZEN
Туку што прајме со Бора Манџа и со Партибрејкерс.
Ми мириса на чкарт настан ова о’ритскиот пиво фестивал.
ако си во право сме наебале... оккеј лани имаше покултурна програма ама нешо чув дека сека алексич(...) ја спремале за летово
--- надополнето: Jun 9, 2011 8:43 PM ---
СуперШит и чорба по 5ти пат досега... епа јбг ама не одам на чорба иако со нив пораснав и сум им голем фан веќе исто пак исто не гледам... а суперфен и тој е шит.
партибрејкерс неам појма кој се
Чочеци на мртвоОвој пивофест изгледа ќе вреди само заради Суперхикс, (се надевам)поголемата и(пак се надевам)поефтина понуда на пива, и заради ѓупците трубачи пошо најјаки журки праеја лани![]()