dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
На Т се двете де.Печатна грешкаНе ја утна темата, никако![]()

На Т се двете де.Печатна грешкаНе ја утна темата, никако![]()
се скренале овие од челзи хаха!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/hulk/transfers/spieler_80562.htmlБомба, Хулк у Зенит за 40м евра, вии ги ти русиве човече ... боље првенство од калчото ќе имаат.
t.e., тука пишува 50че. сеедно.![]()
50 милиони најверојатно, ПЛУС Витсел од Бенфика за 40 милиони. Во која група од ЛШ беа Зенит?Бомба, Хулк у Зенит за 40м евра, вии ги ти русиве човече ... боље првенство од калчото ќе имаат.
da ne go zemat sea i RonaldoБомба, Хулк у Зенит за 40м евра, вии ги ти русиве човече ... боље првенство од калчото ќе имаат.
I nego da go zemat i leleej ... jaki ke se, i odlicno trenerce imaat plus, Spaleti e zakon.50 милиони најверојатно, ПЛУС Витсел од Бенфика за 40 милиони. Во која група од ЛШ беа Зенит?![]()
i Vitsel go zemaa? lelele kornenje ccc50 милиони најверојатно, ПЛУС Витсел од Бенфика за 40 милиони. Во која група од ЛШ беа Зенит?![]()
Сега е појак за еден Хулк и ВитселИ после нека ми рече некој дека не е за пари.Што е Зенит појак од Порто или од Бенфика
Гледам Марадона колку се тепалпорано фудбалерите се тепаа да заиграт за славен трофеен клуб,ова сега што се случува - која мизерија![]()