dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.347
На Т се двете де.Печатна грешкаНе ја утна темата, никако
На Т се двете де.Печатна грешкаНе ја утна темата, никако
се скренале овие од челзи хаха!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/hulk/transfers/spieler_80562.htmlБомба, Хулк у Зенит за 40м евра, вии ги ти русиве човече ... боље првенство од калчото ќе имаат.
t.e., тука пишува 50че. сеедно.
50 милиони најверојатно, ПЛУС Витсел од Бенфика за 40 милиони. Во која група од ЛШ беа Зенит?Бомба, Хулк у Зенит за 40м евра, вии ги ти русиве човече ... боље првенство од калчото ќе имаат.
da ne go zemat sea i RonaldoБомба, Хулк у Зенит за 40м евра, вии ги ти русиве човече ... боље првенство од калчото ќе имаат.
I nego da go zemat i leleej ... jaki ke se, i odlicno trenerce imaat plus, Spaleti e zakon.50 милиони најверојатно, ПЛУС Витсел од Бенфика за 40 милиони. Во која група од ЛШ беа Зенит?
i Vitsel go zemaa? lelele kornenje ccc50 милиони најверојатно, ПЛУС Витсел од Бенфика за 40 милиони. Во која група од ЛШ беа Зенит?
Сега е појак за еден Хулк и ВитселИ после нека ми рече некој дека не е за пари.Што е Зенит појак од Порто или од Бенфика
Гледам Марадона колку се тепалпорано фудбалерите се тепаа да заиграт за славен трофеен клуб,ова сега што се случува - која мизерија