Може и до тоа да е,читав пред неколку време во грчките форуми(се разбира со превод на гугал транслате)само нови стратегии готват против турција а има и доста јаки играчи.aбре има, само кој да ти каже...
Може и до тоа да е,читав пред неколку време во грчките форуми(се разбира со превод на гугал транслате)само нови стратегии готват против турција а има и доста јаки играчи.aбре има, само кој да ти каже...
Најјак си тиМоже и до тоа да е,читав пред неколку време во грчките форуми(се разбира со превод на гугал транслате)само нови стратегии готват против турција а има и доста јаки играчи.
Знаааам.Најјак си ти
Каков план е тоа и јас сакам да се приклучам...?Dali uste go sproveduvate planot za Grcija? Ako da - pratete mi karta na http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2029439 za da se preselam tamu
БТФ темава жива е или модераторот нека ја испрати во канта.Krastajca напиша:Каков план е тоа и јас сакам да се приклучам...?
Регистрирај се на erepmacedonia.com , за такви прашања.Каков план е тоа и јас сакам да се приклучам...?
БТФ темава жива е или модераторот нека ја испрати во канта.
Па ако си ги направил цените огромни а истите ако може друг да ги купа поефтино некаде јебига А линкот за македонија со ти е тама на поркаата не ти работеКој ја разбира ова берзава??? ја купив некои акции за 13 голд (Кои едвај ги собрав), и сеа од две фирми ги купив... двете ги стајв на продажба, никој не ги купува...:pos2::pos2: треба да си чекам или?
И од какви не-легални ресурси доаѓале златото ? Смешни се овие сега значи до златото им е проблемот ццц, ако си правел нелегално значи банирање вака испаѓа дека не си бил крив а ти го земале златото.. не да се апашишта.. ццц![FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Hello,
Your appeal has been registered.
Your case has been reanalyzed by the appeal committee.
It has been decided that the current suspension needs to be removed.Also an amount of 750 Gold were removed from your account, because this Gold has coming from illegal sources.
http://www.erepublik.com/en/login
Regards,
The eRepublik team.
Значи ете кај бил проблемот. До златото. Ќе ме одбанираат, ама златото ќе ми го земaат. Бре лопови...
[/FONT]
Ми ја банираа организацијата 3 дена заради спам и неможам да ставам плати, испадни вработи се во другаТуку, коа сме кај парите, Ајсшутер ќе дава плата или да фаќам тезга на друго место
И од какви не-легални ресурси доаѓале златото ? Смешни се овие сега значи до златото им е проблемот ццц, ако си правел нелегално значи банирање вака испаѓа дека не си бил крив а ти го земале златото.. не да се апашишта.. ццц!
Нека ти потенцираат што е тоа нелегалното, а не вака само дека има нешто. Може они сметаат и нелегално ако си примил донација од баниран член.
англискиов им кине xD[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Hello,
Your appeal has been registered.
Your case has been reanalyzed by the appeal committee.
It has been decided that the current suspension needs to be removed.Also an amount of 750 Gold were removed from your account, because this Gold has coming from illegal sources.
http://www.erepublik.com/en/login
Regards,
The eRepublik team.
Значи ете кај бил проблемот. До златото. Ќе ме одбанираат, ама златото ќе ми го земaат. Бре лопови...
[/FONT]