- Член од
- 1 октомври 2009
- Мислења
- 33
- Поени од реакции
- 2
nemma makedoska ip adresa...zatoa sto ne sum vo makedonija...
Честито за Стјепан
Bi vi pomognal vo ova samo da imav pristap do forumot
bi se kandidiral samo da bi imal pristap do forumotМакедонци во еРусија што имате Руско државјанство, ќе избираме кандидат за конгресмен од нашата партија, преку коалиција со друга поголема партија. Пријавувајте се на оваа тема Парламентарни избори - Русија, Ноември-Декември 2009 оние од вас кои мислат дека имаат доволно искуство од играта (не мислам само на experience поени), кои ќе можат да се вклучуваат редевно и да следат наредби околу гласањата за закони/предлози.
Исто така кандидатот за конгресмен ќе треба да им обезбеди по 2 moving tickets на оние што ќе гласаат за него.
-Пријавувањето за кандидат за конгресмен ќе трае 24 часа почнувајќи од сега 21.11.2009 (Сабота), па до утре 22.11.2009 (Недела) до 18:00 часот.
-Потоа следува гласањето, за кој да биде кандидатот. Тоа ќе почне од утре 22.11.2009 (Недела) од 18:00 часот, односно по завршувањето со пријавувањата. А поради теснец со времето, ќе трае до 16:00 часот понеделник 23.11.2009.
Парламентарни избори - Русија, Ноември-Декември 2009
имаш посебна тема за таа игра...Abe igra nekoj makedonec na eJahan i koga ke mi ja dadat registracijta bar tamu ima makedonska drzava...
Активиран си.The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.
Aи некои да ме активира?
Ajs едно прашање..Ако е во истиот ден гласањето за конгресман во русија и србија за кого да гласаме ние ? За тебе во србија или да го подржаме нашиот кандидат за конгресман во русија кој ќе биде во коалиција со некоја од руските 5 најголеми партии..:smir: !?Активиран си.
Во Русија сме околу 95+ луѓе еве -15 што се пријавија да гласаат за мене (има листа на форумот) пак ќе има 70 ако ги организираат добро не би требало да преставува проблем, јас веќе имам луѓе собрано 22 ако најдам до 25 доста ќе бидат, дури они со 70 гласа можат да обезбедат 2-3 кандидати ако добро ги распределат они гласовите.. а како што гледам 1 бараат така да лесно ќе биде ако организираат како што треба.Ajs едно прашање..Ако е во истиот ден гласањето за конгресман во русија и србија за кого да гласаме ние ? За тебе во србија или да го подржаме нашиот кандидат за конгресман во русија кој ќе биде во коалиција со некоја од руските 5 најголеми партии..:smir: !?
Фала.бтњ честито ФМ ..:party3: :icon_bigg