Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Денес кога станувам генерал... (мачка ми го изеде говорот).

А

Ајсшутер

Гостин
Како да го решам проблемот со чатот имам проблеми неможам да се конектирам ни со Mozilla ни пак со Chrome ме зафркаваат нешто pop-ups како да ги направам да бидат дозволени на прелистувачот ?

Кој е админ на чет рум-от ? Цело време грци замараат :mad:
Јас сум администратор на четот деновиве ќе додадам некои модератори на чатот да можат да кикаат и банираат, инаку веќе двајца суредив им ставив 1 месец бан.

Денес кога станувам генерал... (мачка ми го изеде говорот).
Браво.

С

Спенсер

Гостин
Како да го решам проблемот со чатот имам проблеми неможам да се конектирам ни со Mozilla ни пак со Chrome ме зафркаваат нешто pop-ups како да ги направам да бидат дозволени на прелистувачот ?
симни си опера бе... или пак,кога кликаш за четот, на прелистувачот не ти се јавува ново нешто,мало прозорче за да кликнеш АЛЛОУ?

А

Ајсшутер

Гостин
симни си опера бе... или пак,кога кликаш за четот, на прелистувачот не ти се јавува ново нешто,мало прозорче за да кликнеш АЛЛОУ?
Не ми се јавува ново прозорче, и сега нема друго решение или морам пак да се замарам со операта, Chrome и Mozilla не ги бива ? :icon_lol:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Dosta od zetvta za deneska prodadeni 10 kuki na razni kupci:srbi,gayci,hrvati,Spanci,bolivijci i amerikanci imam vkupno 50 gold do sega ima glup narod...Ako saka nekoj da se otkaze od mene neka se otkaze kaj mene vo vesnik ne mu go znam imeto deka stalno se menja.... Sega mi e milo so im gi zemav parite na nasite neprijateli pogotovo grcite i srbite a ako me baniraat ke bidam sreken deka ke bidat donirani vo Narodna Banka na Makedonija...Mozam na mira da pocivam!!!!!!!!!!:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Овај ме избаци од френдои :uvo:

и пишал "Ne mi trebaat veke Makedonci vo prijateli!!!!!xaxaxaxaxa xxxaxaxaxaxax"

Ами ја сум Индијанец :icon_lol:

П

Паган-др

Гостин
Мене за чатот ми дава само она eRepublik The New World доле Authentication ... и ништо после. Некој да ми даде директен линк од македонската чат соба да пробам така?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
21ви левел. За да стигнам до 22ри, ми требаат уште 2 илјади exp. поени. :uvo:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
17ти левел. За да стигнам до 18ти, ми требаат уште илјада exp. поени. :uvo:

Фино што дава 5 голд. :D i 6 Strength дигнав.
Бавно оди. :(

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Денес на eRepublik и е роденден.
свит:
2 годинки си праи, слатка мала игричка свит:
Среќен роденден eRepublik..:pipi:

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Може некој да ми каже зошто неможам да влезам на чат ????

П

Паган-др

Гостин
Тон и еРепублик на ист ден роденден. Само што Тон каде каде е постар од еРепублик. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom