Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
Брат, не знам дали се разбираме.. Платата од легијата е плус, секој легионер може да работи во било која приватна фирма сака за што нормално си добива плата или ако има сопствена фирма/и уште подобро.
Плус, за играчи со јаки левели во важни битки даваат оружја тој русинот parter фрла пари како луд:)
Ехееее ако е така одма идам, кај да се пријавам и на кој форум да се зачленам чим parter дава оружје ќе биде интересно.

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
Ехееее ако е така одма идам, кај да се пријавам и на кој форум да се зачленам чим parter дава оружје ќе биде интересно.
:helou::vozbud:

Па ајде што ви викам:)

Ќе земаш плата од легија, плата од кај што ќе работиш, профит од фирма ако имаш + во важни битки на јаки играчи даваат оружја.

Форумот е http://www.erespublika.ru/forum/
ако му треба на некого помош при регистрација нека ми пиша на еРеп на lazarosaMKD

и заборавив, дури ни Руско државјанство не е потребно да се земе а ниту аватар мора да се стави.

edit: И на форумот регистрирајте се со никовите од еРеп

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.248
Во која партија да се зачленам, игра тоа улога или нема никаква врска?
Кај има најмногу македонци, во која партија во Русија?

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
А

Ајсшутер

Гостин
Во која партија да се зачленам, игра тоа улога или нема никаква врска?
Кај има најмногу македонци, во која партија во Русија?
Неможеш сега, на 6-ти левел можеш да гласаш а на 7-ми да влезеш во партија.

Член од
24 март 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
Dali mozi od Indonezija da se prijavam vo Legijata?
Da ne se preselvam vo Rusija?
Ionaka sekoj den se boram protiv jenkite od strana na Rusite.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Добро бе зошто сте лакоми по пари? Ајде некој нека ми каже што има овој русинов со македонска армија? Како може тој да ни биде командант? Зошто да се бориме за нивни интереси? Како може еден странец без наше одобрение да го користи тоа име и да создаде таква бригада? Што има таму македонско? Зошто сте толку заслепени од парите?

А

Ајсшутер

Гостин
Добро бе зошто сте лакоми по пари? Ајде некој нека ми каже што има овој русинов со македонска армија? Како може тој да ни биде командант? Зошто да се бориме за нивни интереси? Како може еден странец без наше одобрение да го користи тоа име и да создаде таква бригада? Што има таму македонско? Зошто сте толку заслепени од парите?
Пишал да избереме командант како што гледам сега, само да се бориме за нив испаѓа а они даваат оружје и пари во поважните битки што им даваме сега ние.. не бара да ставиш аватар, не бара да работиш во нивни фирми, не бара ништо, волку не се буневте кога истиочниот сосед Eddie ја објави листата во неговиот весник и веднаш грците другиот ден ја постираа во нивни и се собраа 150+ луѓе кои јавно изјавија да ги планираат за ТО ..

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
http://www.erespublika.ru/forum/index.php/topic,2791.msg60437.html#msg60437

отворив тема за пријавување како што пишува во упатството. таму треба да се пријавуваме и да си одбереме Македонец за лидер.

Предлагам најголемиот со чин и направена штета да биде лидерот. Ако има повеќе со сличен демиџ направен предлагам лидер да биде тој кој повеќе време одвојува за играва и тој кој солидно знае англиски јазик :)

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Пишал да избереме командант како што гледам сега, само да се бориме за нив испаѓа а они даваат оружје и пари во поважните битки што им даваме сега ние.. не бара да ставиш аватар, не бара да работиш во нивни фирми, не бара ништо, волку не се буневте кога истиочниот сосед Eddie ја објави листата во неговиот весник и веднаш грците другиот ден ја постираа во нивни и се собраа 150+ луѓе кои јавно изјавија да ги планираат за ТО ..

До вечер јас ќе ги тргнам сите македонци кои ми се наоѓаат на листата на пријатели, а се пријавиле за ова. Зошто на пример не направиме сами армија? Толку сте неспособни или лаком гз ќе изигравате? Ако направиме армија можеме да ги нудиме услугите на државите на peace. Подобро да биде така направена, а не да бидеме под покровителство на русиве.

А

Ајсшутер

Гостин
До вечер јас ќе ги тргнам сите македонци кои ми се наоѓаат на листата на пријатели, а се пријавиле за ова. Зошто на пример не направиме сами армија? Толку сте неспособни или лаком гз ќе изигравате? Ако направиме армија можеме да ги нудиме услугите на државите на peace. Подобро да биде така направена, а не да бидеме под покровителство на русиве.
Кога беше за сами армија да направиме нигде ве немаше и плус ние ќе мораме да работиме во нашите компании ако сакате да направиме армија а мислиш ќе работат за еден леб дневно нашите, еве јас ти кажувам дека нема шанси ќе донираш 20-30 злато за отварање фирми.. додека немаме подршка од владата ништо не можеме да направиме сами, вака да се буневте која ја постираа листаа добро ќе беше и одговори на прашањата погоре.

Ian

Член од
28 април 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
Дај голд и ќе направиме наша армија.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Кога беше за сами армија да направиме нигде ве немаше и плус ние ќе мораме да работиме во нашите компании ако сакате да направиме армија а мислиш ќе работат за еден леб дневно нашите, еве јас ти кажувам дека нема шанси ќе донираш 20-30 злато за отварање фирми.. додека немаме подршка од владата ништо не можеме да направиме сами, вака да се буневте која ја постираа листаа добро ќе беше и одговори на прашањата погоре.
Мене ме имаше. Цела фирма ја оставив на располагање. Плата им давав плус оружја ама грците ги освоија тие региони и пропадна бизнисот.

Иан кој левел си?

П.С. Се премислив не ги тргнав тие македонци ги тргнав сите.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
Мене ме имаше. Цела фирма ја оставив на располагање. Плата им давав плус оружја ама грците ги освоија тие региони и пропадна бизнисот.

Иан кој левел си?

П.С. Се премислив не ги тргнав тие македонци ги тргнав сите.
Бравос многу паметно! и сега што? најзакон си а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom