Indo-Macedonian Party :smir:aj kazete be mi go imeto na partijata vo Indonezija za da vlezam u paritjata?
Fala,vlegov:smir:
Изборите се на 25ти.. планирано е овој месец од нашата партија во Индонезија да има 3 кандидати. Во моментов едно место е земено, за второто има потенцијален кандидат, а третото е слободно.
Со оглед на тоа што сеуште нема механизам за користење на парите од партијата, еве го главниот дел од планот за обезбедување карти за гласачите:
Мислам дека е фер.. секој кандидат дава по 3 злато, добива 5 злато и медал. 45-60 карти би требало да се доволни за сите еМакедонци-гласачи од партијата. Плус, мала жртва за избориве.. ем нема да се кандидирам за пратеник/конгресмен, ем сум подготвен да потрошам мои пари
Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави
Да, мааал пропуст.. уште учам
Планов ти е добар но го заборави најтешкиот дел, а тоа е да се направи коалиција со некоја од Топ5 партии
ако не се согласи никој барем исценкај се за два или еден кандидат.Да, мааал пропуст.. уште учам
Пред малку пратив пораки до најголемите партии.. се надевам ќе се согласи некој од претседателите.
Јас за некој ден земам 5 хард воркер медал...Што не кажуете дека сте ја затвориле претходната тема! Ја се чудам зш не можам да пишам одговор :pos2::pos2::kesa:
Ајде аирлија нека е подтемата еРепублика:smir:
само да ве поздравам
пс: си го ставив новиот сигнатуре со првиот медал:salut:
Немој со ХЕЛЛ АСС мене ми стигнаа казнени поени за тоа сеа не памтам колку! Подобро пиши Former Ottoman Province of Yunanistanго пријавив гркот
"(...) So i expect and hope that he will get a ban or some penalties. If he doesn`t get penalties than i guess Hell-Ass is also OK
Thank You and have a nice day! "
секоја чест :smir:Јас за некој ден земам 5 хард воркер медал...
И мене ми стигнаа 0.5 можеш да ги видиш колку ти стигнале еве кај мене благодариение на нашиот источен комшија.Немој со ХЕЛЛ АСС мене ми стигнаа казнени поени за тоа сеа не памтам колку! Подобро пиши Former Ottoman Province of Yunanistan
Изборите се на 25ти.. планирано е овој месец од нашата партија во Индонезија да има 3 кандидати. Во моментов едно место е земено, за второто има потенцијален кандидат, а третото е слободно.
Со оглед на тоа што сеуште нема механизам за користење на парите од партијата, еве го главниот дел од планот за обезбедување карти за гласачите:
Мислам дека е фер.. секој кандидат дава по 3 злато, добива 5 злато и медал. 45-60 карти би требало да се доволни за сите еМакедонци-гласачи од партијата. Плус, мала жртва за избориве.. ем нема да се кандидирам за пратеник/конгресмен, ем сум подготвен да потрошам мои пари
Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави
Денот скоро ќе помине:devil2::devil3:Ајде погодите кој еДен е денеска?
Day 666 of the New World