Општи дискусии околу eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
aj kazete be mi go imeto na partijata vo Indonezija za da vlezam u paritjata?

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
го пријавив гркот:)

"(...) So i expect and hope that he will get a ban or some penalties. If he doesn`t get penalties than i guess Hell-Ass is also OK :D

Thank You and have a nice day! ;) "

:)

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
:toe::toe:
Изборите се на 25ти.. планирано е овој месец од нашата партија во Индонезија да има 3 кандидати. Во моментов едно место е земено, за второто има потенцијален кандидат, а третото е слободно.

Со оглед на тоа што сеуште нема механизам за користење на парите од партијата, еве го главниот дел од планот за обезбедување карти за гласачите:

Мислам дека е фер.. секој кандидат дава по 3 злато, добива 5 злато и медал. 45-60 карти би требало да се доволни за сите еМакедонци-гласачи од партијата. Плус, мала жртва за избориве.. ем нема да се кандидирам за пратеник/конгресмен, ем сум подготвен да потрошам мои пари :)

Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави :)

Планов ти е добар но го заборави најтешкиот дел, а тоа е да се направи коалиција со некоја од Топ5 партии:toe:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
:toe::toe:

Планов ти е добар но го заборави најтешкиот дел, а тоа е да се направи коалиција со некоја од Топ5 партии:toe:
Да, мааал пропуст.. уште учам :)
Пред малку пратив пораки до најголемите партии.. се надевам ќе се согласи некој од претседателите.

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
Да, мааал пропуст.. уште учам :)
Пред малку пратив пораки до најголемите партии.. се надевам ќе се согласи некој од претседателите.
ако не се согласи никој барем исценкај се за два или еден кандидат.

А

Ајсшутер

Гостин
Ај со среќа и барем да земете 2 конгременски места да можаат да прифаќаат државјанства, јас ако не се кандидирам во Турција ќе дојдам да гласам за некој од кандидатите.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Што не кажуете дека сте ја затвориле претходната тема! Ја се чудам зш не можам да пишам одговор :pos2::pos2::kesa:
Ајде аирлија нека е подтемата еРепублика:smir:
само да ве поздравам
пс: си го ставив новиот сигнатуре со првиот медал:salut:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
Што не кажуете дека сте ја затвориле претходната тема! Ја се чудам зш не можам да пишам одговор :pos2::pos2::kesa:
Ајде аирлија нека е подтемата еРепублика:smir:
само да ве поздравам
пс: си го ставив новиот сигнатуре со првиот медал:salut:
Јас за некој ден земам 5 хард воркер медал...:vozbud:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
го пријавив гркот:)

"(...) So i expect and hope that he will get a ban or some penalties. If he doesn`t get penalties than i guess Hell-Ass is also OK :D

Thank You and have a nice day! ;) "

Немој со ХЕЛЛ АСС мене ми стигнаа казнени поени за тоа сеа не памтам колку! Подобро пиши Former Ottoman Province of Yunanistan :vozbud:

Јас за некој ден земам 5 хард воркер медал...:vozbud:
секоја чест :smir:

А

Ајсшутер

Гостин
Немој со ХЕЛЛ АСС мене ми стигнаа казнени поени за тоа сеа не памтам колку! Подобро пиши Former Ottoman Province of Yunanistan :vozbud:
И мене ми стигнаа 0.5 можеш да ги видиш колку ти стигнале еве кај мене благодариение на нашиот источен комшија.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Изборите се на 25ти.. планирано е овој месец од нашата партија во Индонезија да има 3 кандидати. Во моментов едно место е земено, за второто има потенцијален кандидат, а третото е слободно.

Со оглед на тоа што сеуште нема механизам за користење на парите од партијата, еве го главниот дел од планот за обезбедување карти за гласачите:

Мислам дека е фер.. секој кандидат дава по 3 злато, добива 5 злато и медал. 45-60 карти би требало да се доволни за сите еМакедонци-гласачи од партијата. Плус, мала жртва за избориве.. ем нема да се кандидирам за пратеник/конгресмен, ем сум подготвен да потрошам мои пари :)

Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави :)

И можи јас да се пријавам ако несака некој друг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom