Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 492
- Поени од реакции
- 59
Еве ти ја за околу 600 денариПЦ, заборавив да пишам..
--- надополнето ---
Anyone ?!?
Еве ти ја за околу 600 денариПЦ, заборавив да пишам..
--- надополнето ---
Anyone ?!?
Го имав видено тоа...сепак фала за вложениот труд. Иако мислам дека кај нас ќе биде поефтина.Еве ти ја за околу 600 денари
Го имав видено тоа...сепак фала за вложениот труд. Иако мислам дека кај нас ќе биде поефтина.
http://www.sendit.com/games/platforms/pc/mass-effect/10077699.html`![]()
Кој те излажа?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Од кога е 7,5 катастрофа? А?Џои напиша:<линк до некоја рецензија>
7,5 се рачина за катастрофа.
7.5 е страшно лоша оценка од проста причина што сите сајтови и списанија кои прават ривјуа на игри се потплатени од самите компании што прават игри. Затоа ниедна игра од you-know-who (EA, Activision, и тако даље) нема оценка под 9.5. Значи сега трката е колку повисока оценка ќе добиеш измеѓу 9.5 и 10! :pos2:И да, 7.5 не е лоша оценка. На скала од 1 до 10, 1-5 се негативно оценки, а 6-10 се позитивни. Пробајте игра и со 6ка, помалку или повеќе ќе ви се допадне.
Е кои игри имаат оценки меѓу 9.5 и 10? Ја знам само за Half-Life 1 и 2, Modern Warfare 2, Oblivion, Mass Effect 2, World of Warcraft, StarCraft, Unreal Tournament, Quake & Civilization меѓу неколкуте...7.5 е страшно лоша оценка од проста причина што сите сајтови и списанија кои прават ривјуа на игри се потплатени од самите компании што прават игри. Затоа ниедна игра од you-know-who (EA, Activision, и тако даље) нема оценка под 9.5. Значи сега трката е колку повисока оценка ќе добиеш измеѓу 9.5 и 10! :pos2:
Ииихх...
Од кога е 7,5 катастрофа? А?
Ете зошто цело време викам дека индустријата е толку за многу за нигде.
Создаде вакви играчи како Џои, играчи на кои има наметна 2-3 типа на игри - им ги испра мозоците да сакаат само тие неколку (преку самите игри), и ги нарече хардкор ГЕЈмери и сега се храни од нив. И ги научи дека игра не е добра ако има рецензии со оценки под 85, а на своите глупи игри со разни валкани методи успева да добива такви оценки.
И после оти Џои и другите „хардкораши“ ќе ставаат дрк смајлиња на една уште неизлезена игра од типот на Battlefied 3 која нема некој голем потенцијал да биде интересна( затоа што таа тема - воена игра со бесмислено пукање - е обработена сто пати). Ете затоа.
Јас ви викам, отворете ги очите.
Шарајте наоколу, играјте секакви игри, пробајте да засакате нешто што не сте го сакале, можеби и ќе се изненадите. Кога нешто не чини ви една игра, било мало или големо, не ја барајте истата игра само со тоа нештото „поправено“, побарајте нешто трето поврзано или неповрзано со првото и тие работи кои не чинеле во првото во тоа другото веќе ја изгубиле смислата.
И да, 7.5 не е лоша оценка. На скала од 1 до 10, 1-5 се негативно оценки, а 6-10 се позитивни. Пробајте игра и со 6ка, помалку или повеќе ќе ви се допадне.
IGN се платени, ама знаат да се избацат со ругачко интервју. GT се конзолашки ориентирани (мање више ботови/нубови се во мои очи), додека пак Gamespot само за некои игри се потплатени, остатокот е горе-доле реални оценки. Во последно време ги следам и giantbomb и g4tv, ама тоа се повеќе како заебантски сајтови.7.5 е страшно лоша оценка од проста причина што сите сајтови и списанија кои прават ривјуа на игри се потплатени од самите компании што прават игри. Затоа ниедна игра од you-know-who (EA, Activision, и тако даље) нема оценка под 9.5. Значи сега трката е колку повисока оценка ќе добиеш измеѓу 9.5 и 10! :pos2:
И ова е позитивен опис.Shift 2 may not offer full-on simulation features, but it boasts roller-coaster thrills and a deep sense of immersion in the hectic world of racing.