- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 855
- Поени од реакции
- 3.322
Age of Empires 4 за PC дајте некој линк каде што можам да ја симнам без многу замарање. И каде можат кај нас да се купат игри за PC. Галерија, Југотон дали има таму?
АОЕ 4 DE ако сакаш да ја играш на нет ке си ја купиш на Стим. Ако сакаш да ги играш мисиите и Single Player ја има на Piratebay.Age of Empires 4 за PC дајте некој линк каде што можам да ја симнам без многу замарање. И каде можат кај нас да се купат игри за PC. Галерија, Југотон дали има таму?
Јас не играм активно ама планирај меAmong Us игра некој? Сакам да напрајме кајгана лоби да играме 10тина души.
Half Life?Како се викаше Кантер Страјкот каде што можеше да играш single player мисии ?
Имаше нешто condition zero deleted scenesКако се викаше Кантер Страјкот каде што можеше да играш single player мисии ?
Half Life се дешава во иднина во Невада и тепаш вонземјани. Многу добро ја знам ХЛ.Half Life?
Не. Имаше обиди да се напраи за обичен десктоп ама не. Знам дека барав тогаш. Можда има некои модови што пробуваа ама .....до мое знаење нема ништо саглам...Дали Халф Лајф Аликс што е виртуал реалити може да се игра и како обична фпс без тоа цвикерите ?