Некаков јапонски RPG, Final Fantasy стил?
Lol играва е од 2008 ако за ова викаш чудо што ќе кажеш за денешниве игри . Минимум ти треба:Кај може да се купи или даунлодира ова чудо , и шо компјутер треба да имаш за да го играш? Многу години немам скоро ништо играно , али случајно налетав на видеото и морам да го пробам. Обожавам WW2 игри.
На Steam купи си ја. Ценаата моментално и е 20 евра.Кај може да се купи или даунлодира ова чудо , и шо компјутер треба да имаш за да го играш? Многу години немам скоро ништо играно , али случајно налетав на видеото и морам да го пробам. Обожавам WW2 игри.
Ако не ти се брза, можеш да си почекаш, па на стим ќе дојде и до 10 евра.На мене не ми прават мерак графичките аспекти на играта туку историските евенти. Јас ПЕС 4 играм некојпат од носталгија камоли COD од 2008. Фала @Mr.47 ако е за 20 евра супер , јас мислев поскапи да не се оти гледам се рекламират некои игри од 3-4 илјади денари.
Се мислев дали да ја земам, со оглед на тоа што овој период излегоа стварно добри игри (Resident Evil 7, For Honor, Nioh), стварно вреди да се купи?Препорака за сите сопственици на пс4 за Horizon: Zero Dawn, после Bloodborne втора игра од оваа генерација за која вреди да се набави и цел систем.
Апсолутно вреди ако бараш наслов кој го реобновува акционо-авантуристичко-раскажувачки елемент во open world ерата, а не мајндлес грајнд и крафтринг.Се мислев дали да ја земам, со оглед на тоа што овој период излегоа стварно добри игри (Resident Evil 7, For Honor, Nioh), стварно вреди да се купи?
Плус уште сега добива одлични оцени.Апсолутно вреди ако бараш наслов кој го реобновува акционо-авантуристичко-раскажувачки елемент во open world ерата, а не мајндлес грајнд и крафтринг.
флуиден комбат систем од кој и серијали како Arkham,Witcher и GOW можат да позавидат, 40 часовен гејмтајм, визуелно безпрекорна со уникатен пристап во жанр кој го сафаќа замор.
можеби може да се почека до излагањето на Andromeda ако треба да бираш, па да видиме она како ќе се спореди али до сега виденото јас сум прилично сигурен дека оваа игра победува во првава половина на 17та.